MSc i marketing og lederskab

Generelt

Program beskrivelse

Vores MSc i marketing og ledelse vil udvikle dine marketing- og lederegenskaber. Dette praktiske marketing-masterkursus fokuserer på at styre forandringer for at sikre, at din virksomhed konstant imødekommer kundernes behov og krav. Du får førende indsigt i marketing og forretningspraksis, som du kan anvende i din organisation.

Du får en forståelse af generelle ledelsesfunktioner, herunder strategi, økonomi, virksomheds bæredygtighed og ændringsstyring. Du lærer også specialiserede og avancerede emner, der vedrører strategisk markedsføring, herunder strategisk marketingplanlægning, kundestyring, big data-analyse, digital marketing, reklame og forbrugeradfærd.

Vores kandidatuddannelse i marketing og ledelse informeres af Cranfields strategiske marketing-MSc - en top-rangeret marketing-MSc, 5. i Storbritannien og 16. i verden af QS World University Rankings: Masters in Marketing 2020. Det informeres også af Cranfields Management MSc - som er placeret 3. i Storbritannien og 30. i verden i The Economist Hvilken MBA? Masters in Management (MiM) placering i 2019.

Hvem er det til?

 • Erfarne marketingfolk, der søger eller kræver, at de påtager sig lederroller, der involverer udvikling af markedsstrategi, styring af kundeforhold og bidrag til forretningsvækst.
 • Selvmotiverede marketingledere, der er ivrige efter at udvikle sig selv, forbedre deres færdigheder, viden og evner og blive mere effektive ledere.

Hvorfor dette kursus?

 • Cranfield School of Management klarer sig konstant godt i international virksomhedsrangering. Vi er 6. i England og 17. i Europa i Financial Times European Business School 2018 placeringer.
 • Vores undervisning er udelukkende koncentreret om postgraduate og executive niveauer og er designet til at pleje dine praktiske forretningsevner og selvtillid.
 • Vores Center for Strategisk Marketing og Salg har et verdensomspændende ry for anvendt marketingundersøgelse, især med fokus på markedsføringsstrategi og planlægning, strategisk salg, nøglekontohåndtering, kundeforhold og digital transformation.
 • Du får en karakteristisk og samarbejdende læringserfaring, der er centreret om interaktive klasseværelsessessioner leveret af fakultet, der er direkte involveret i globale virksomheder.
 • Du studerer sammen med en gruppe erfarne fagfolk, bygger dit netværk og får indsigt i marketing og management bedste praksis.
 • Du får kendskab til de nyeste markedsføringstendenser og udvikler generelle ledelsesevner, så du kan føre ændringer i din organisation og hjælpe dig med at komme til toppen af din marketingafdeling.
 • Du vil skabe selvbevidsthed og selvtillid til at lede hold, der trækkes fra en forskelligartet kultur, forretningserfaringer og personligheder.

Informeret af industrien

Et eksternt rådgivende panel informerer designet og udviklingen af dette kursus og omfatter senior marketing praktikere, hvilket styrker dets relevans for den moderne forretningsverden. Mange af vores fakulteter har haft ledende stillinger i industrien og fortsætter med at arbejde med industrien gennem rådgivning og undervisning. De understøttes også af et team af internationale branchehøjttalere og professorer, der bringer den seneste tænkning og bedste praksis i klasseværelset.

Kursus detaljer

Kurset dækker kernefag i en serie på 12 moduler. Disse leveres i en uges ansigt til ansigt-sessioner pr. Kvartal over den to-årige periode. Ved siden af de ansigt til ansigt moduler leveres 20% af kurset gennem en blanding af online og ansigt til ansigt læring. Kurset er meget interaktivt og studerende centreret med store elementer af teamwork, gruppeprojekter, forretningsimuleringer og privat studie. Det uafhængige arbejdsbaserede projekt begynder i andet halvår af det andet år. Du vil tackle levende virksomhedsudfordringer med støtte fra akademiske eksperter og virksomhedsbaserede fagfolk. Moduler leveres på Cranfield University .

Strukturen omfatter:

 • År et: Syv obligatoriske moduler.
 • År to: Fire obligatoriske moduler og et uafhængigt arbejdsbaseret projekt

Peer coaching fortsætter gennem det andet år og suppleres med professionelle coaching sessioner. I andet halvår af år to vil du påtage dig dit uafhængige arbejdsbaserede projekt.

Kursudlevering

Undervisede moduler (65%) vurderes ved en kombination af skriftlige vurderinger, der vedrører en lang række marketing- og ledelsestemaer, projekter, præsentationer og den lejlighedsvise eksamen. Det uafhængige arbejdsbaserede projekt (35%) vurderes ved individuelle kurser.

Undervisningsteam

Vores fakultet er lidenskabeligt forpligtet til at forbedre praksis inden for marketing og ledelse. Som ledere inden for deres felt med praktisk forretningserfaring forstår de udfordringerne ved at sætte teori i praksis. Deres erfaring styrkes af nære forbindelser med organisationer gennem konsulentprojekter, undervisning i kandidatuddannelser, lederudviklingsprogrammer samt sponsoreret forskning. Fakultetet søges ofte for kommentarer i medierne om markedsføringsspørgsmål og som talere på internationale, akademiske og industrielle konferencer. Dette sikrer, at det, du lærer på Cranfield, altid er aktuelt og banebrydende. Ud over det ovenstående befal fakultetet forskellige forskningsinteresser, herunder branding og marketingkommunikation, komplekse køber-sælgerrelationer og detailmarkedsføring. De udvikler også internationale tankeledelsesprofiler inden for deres særlige områder.

Akkreditering

Cranfield School of Management er en af en elitegruppe handelshøjskoler over hele verden, der har tredobbelt akkrediteringer fra Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of Master of Business Administration (AMBA) og European Quality Improvement System (EQUIS).

Din karriere

Vores MSc i ledelse og ledelse vil give dig mulighed for at udvikle din viden, dine færdigheder og evner, mens du anvender det, du lærer direkte på din arbejdsplads. Programmet understøtter din karriereprogression og forbereder dig til med succes at udføre ledende roller i fremtiden.

Du vil arbejde med akkrediterede træner, medlemmer af fakultet og karriere rådgivere i hele kurset, så du kan:

 • Opdag og udvikle din ledelse og team-arbejde stil
 • Identificer, hvordan du forbedrer din personlige effektivitet
 • Træn ud hvor du vil gå professionelt
 • Lær teknikkerne for effektiv teamledelse
 • Bliv mere følsomme overfor situationer, kulturer og sammenhænge
 • Forbered dig på at lede forandring og møde fremtidige udfordringer.

Vores karriereserviceteam tilbyder: individuelle karrierehøringer, højttalerbegivenheder, alumni-netværk, netværksworkshop, personlig karrierecoaching, ledelsesvurderingscenter og mere praktiske færdighedsbaserede workshops om skrivning af cv'er og følgebrev og interviewfærdigheder.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

A world-leader in management education, research and consultancy for over 50 years, Cranfield School of Management is an exclusively postgraduate business school whose mission is to improve the practi ... Læs mere

A world-leader in management education, research and consultancy for over 50 years, Cranfield School of Management is an exclusively postgraduate business school whose mission is to improve the practice of management. Minimer

Akkrediteringer