MSc i mekatronik

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Programmet sigter mod at give de studerende professionel viden og færdigheder til en succesrig karriere i fremtiden, der er orienteret til IKT-intensive teknologiteknologier, såsom mekatronik, robotik og automatisering, der antager faglige evner til at integrere, gennemføre og lede komplekse ingeniørprojekter, der integrerer smart IKT og hardwareteknologier til løsning af praktiske problemer og start af en ny virksomhed.

Dette program er stærkt orienteret mod praktiske, praktiske projekter og udvikling af praktiske færdigheder understøttet af laboratorier i mekatronik, robotik, maskinsyn, automatisering osv. Og computerklasser.

Curriculum

De fleste af kurserne er projektbaseret understøttet af teoretiske materialer. Der er flere praktiske projektkurser det første år, der indeholder emnerne maskinstyring, autonom og industriel robotik og mekatronik og sensoriske systemer, der sigter mod at arbejde med nogle virkelige industrielle applikationer fra studentgrupper, der slutter med at præsentere et konferenceopslag som regel. Eksempler på denne type projekter er "Smart kontrol af samarbejdsrobotter", "3D-vision, der tjener til robotter" og "UAV og UGV-styringssimulering og hardwaresystemer" osv.

Fremtiden hører til de specialiteter, der giver IKT-intensiv fleksibel og integreret dyb teknisk viden, som det er tilfældet i Mechatronics læseplaner. Et godt bevis på dette er det faktum, at Forbes nominerer to kandidatuddannede mekatronikuddannede blandt EUs mest succesrige unge ledere og iværksættere inden for industri og videnskab i 2015 og en kandidatdame i 2018.

Hvorfor dette program?

 • Programmet giver en unik mulighed for at tilegne sig integreret viden og færdigheder inden for elektrisk / elektronik og maskinteknik sammen med dyb IKT-viden på kurserne fra Schools for Engineering and Information Technology.
 • Stærk orientering mod at lette udviklingen af ​​erhvervs- og iværksætterfærdigheder, understøttet af stærke praktiske kursusprojekter.
 • Programmet er i overensstemmelse med internationalt anerkendte faglige kvalifikationsstandarder for mekatronikteknik.
 • Dobbelt grad mulighed i MSc Mechatronics i samarbejde med ITMO University St. Petersburg.

Med introduktionen af programmet Master of Mechatronics undervist på engelsk har Center for Mechatronics and Autonomous Systems på School of Engineering gjort et skridt fremad inden for internationalisering og innovation. Dette er også et stort skridt hen imod at blive et top anerkendt forskningsuniversitet i Baltikum og tiltrække mere talentfulde internationale studerende samt et akademisk personale i verdensklasse. Programmet giver tværfaglig integration af moderne produktionsteknologier. Kandidater fra dette program vil have fremragende jobmuligheder i fremstillings- og servicebrancher over hele verden eller kan fortsætte deres studier i et ph.d.-forskningsprogram.

Professor Trieu Minh Vu
Center for Mechatronics and Autonomous Systems, Institut for Elektrisk Kraft
Ingeniørvidenskab og mekatronik

Fremtidige karriere

Kandidaterne i programmet har færdigheder, der kan anvendes inden for en bred sfære, såsom automatisering og robotik og mekatronikingeniører i branchen; projektledere og iværksættere og ledere af innovative SMV'er, der er orienteret mod udvikling af avanceret teknologi eller medicinske enheder; sundheds- og rumfartsindustri; sikkerhed; produkter, der kombinerer hardware og ikt osv. Aktive og lyse mekatronikingeniører er presserende behov for inden for automatiske produktionslinjer og robotik såsom ABB eller SIEMENS. Studerende kan også fortsætte deres studier på ph.d.-niveau i mekatronik eller i et beslægtet felt.

Adgang

Studerende til TalTechs internationale studieprogrammer optages baseret på optagelsestærsklen. Onlineinterview gennemføres kun for kandidater, der har bestået den foreløbige evaluering. Den maksimale score for et motivationsbrev og onlineinterview er 10 point. En ansøger, der modtager mindst 5 point, optages.

Programspecifikke krav

Bacheloruddannelse eller tilsvarende i IKT, elektronik, mekanik eller fysik

Bachelorgrad eller ækvivalent i mekatronik, ikt, elektronik, mekanik, fysik eller naturvidenskab

For at kvalificere sig til studierne ved Tallinn University of Technology skal en ansøger have mindst 60% af den højest mulige CGPA.

Motivations brev

Indsæt venligst følgende:

 • Hvorfor ansøger du om det valgte program?
 • Hvordan dette program kan overholde dine tidligere og fremtidige karriere og personlige interesser?
 • Hvorfor tror du, du er den rigtige person til dette program?
 • Beskriv venligst dine tidligere erfaringer, resultater og interesse i de relaterede felter?
 • Hvordan passer din akademiske baggrund til det uddannelsesprogram du søger?
 • Hvilke viden og færdigheder, der er samlet i din tidligere uddannelse, vil være nyttige, og hvilke af de kurser, der tilbydes i dette program, er særligt gavnlige for at forfølge dine professionelle mål?
 • Hvorfor vil du studere på TalTech og især inden for mekatronik?
 • På hvilken måde har du til hensigt at bidrage til den økonomiske og sociale udvikling i verden og i Estland?
 • Bemærk venligst 1 ... 2 mere detaljerede ingeniør / forskningsudfordringer, du gerne vil koncentrere dig a) under dine kandidatstudier, b) i fremtiden?

NB! Det er vigtigt at korrekt citere og henvise til eventuelle kilder, der anvendes i dit motivationsbrev (citater, publikationer, ideer osv., Der ikke er dine egne). Forsinkelse af reglerne om henvisning og henvisning betragtes som plagiering og vil resultere i diskvalifikation af din ansøgning.

Online interview

Formålet med interviewet er at forstå dit faglige potentiale, motivation og egnethed til dit valgte kursus. Spørgsmål er sammensat for at vurdere din:

 • intellektuel fleksibilitet og analytiske færdigheder;
 • motivation argumentation;
 • egenudfoldelsesevne og tekniske kommunikationsevner
 • bevidsthed om personlig viden og færdigheder inkl. fremtidsperspektiv og ambitioner
 • praktisk erfaring inden for mekatronik eller beslægtede områder
 • om de oplysninger du gav i din skriftlige ansøgning
 • relevansen af ​​viden fra de tidligere undersøgelser for det anvendte program
 • dybden af den erhvervede viden fra BSc-niveau;
 • tidligere social aktivitet og initiativ;
 • beredskab til de kulturelle ændringer og viden om TalTech, Estland og EU.

Interviewets varighed er 10-20 minutter.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internat ... Læs mere

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internationally high-level studies and research. Minimer