MSc i militær operationel forskning

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Kurset giver en detaljeret eksponering for sammenhængen, problemstillingerne og metoderne til analyse af de stadig mere komplekse problemer, der findes i forsvarsmiljøet og til støtte for beslutningstagningen. Kurset er velegnet til både militært og civilt personale, herunder dem fra forsvarsindustrien og de offentlige myndigheder. ti pladser er normalt tilgængelige for fuldtids kohorten. Kurset giver en detaljeret eksponering for sammenhængen, problemstillingerne og metoderne til analyse af de stadig mere komplekse problemer, der findes i forsvarsmiljøet og til støtte for beslutningstagningen. Det afslører typer af analyser og giver den praktiske erfaring med værktøjer og metoder, der anvendes, lige fra fordømmende analyse gennem matematiske teknikker til modeller og simuleringer. Kurset omfatter fordømmende elitering og analyse teknikker, matematiske analysemetoder (herunder optimering), krigsspil og kampmodellering, logistikmodellering og simuleringsmetoder. Brug og brug af alle metoder udforskes gennem praktiske øvelser og studier. Efter en vellykket afslutning af kurset vil du: Demonstrere en grundig forståelse af metoderne, teknikkerne og værktøjerne til modellering af forsvarsproblemer og -systemer, kunne kritisk vurdere en række tilgange og metoder til at understøtte forsvarsanalyse og beslutningstagning.

Kursusstruktur

MSc studerende skal gennemføre en undervisningsfase bestående af 12 standardmoduler, som omfatter to kerne plus fire avancerede moduler, efterfulgt af en individuel afhandling i et relevant emne.

Obligatoriske moduler

Alle modulerne i den følgende liste skal tages som en del af dette kursus

 • Indledende studier
 • Introduktion til operationelle forskningsteknikker
 • Beslutningsanalyse
 • Diskret og kontinuerlig simulering
 • War Gaming og Combat Modeling
 • Logistikmodellering
 • Statistisk analyse og forsøg
 • Vurdering af våbensystemet
 • Intelligente systemer
 • Avanceret modul 1
 • Avanceret modul 2
 • Avanceret modul 3
 • Avanceret modul 4

Individuelt projekt

Et individuelt forskningsprojekt om et aftalt emne, der giver dig mulighed for at demonstrere din tekniske ekspertise, uafhængige læringsevner og kritiske bedømmelsesevner.

Fremtidige karriere

Dette kursus udrustes til udnævnelser inden for de væbnede styrker eller regeringer, eller i handelsrelaterede organisationers forsvarsrelaterede aktiviteter. Vellykket gennemførelse af kurset kan føre til yderligere forskning og til ph.d.

Adgangskrav

En første eller anden klasse Honours-grad eller tilsvarende inden for naturvidenskab, teknik eller matematik. Alternativt kan en mindre kvalifikation sammen med passende erhvervserfaring være acceptabel. Hvis du er en international studerende, skal du dokumentere, at du har opnået et tilfredsstillende testresultat i en engelsk kvalifikation med et minimum af IELTS på 6,5.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Minimer
Cranfield , Swindon + 1 Mere Mindre