MSc i miljøledelse for erhvervslivet

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Denne MSM for miljøledelse til erhverv er designet til at forberede dig på en succesrig miljøledelseskarriere, der arbejder i erhvervslivet, den offentlige sektor eller ngo'er. Dette kursus, der leveres i samarbejde med den globalt anerkendte Cranfield School of Management, giver dig mulighed for at udvikle den avancerede teoretiske viden og praktiske færdigheder, der kræves for kritisk at evaluere komplekse miljøspørgsmål, udvikle effektive strategier og lede deres implementering.

Dette kursus vil udstyre dig til kritisk at vurdere miljøproblemer og bidrage til den økonomiske og politiske beslutningsproces i organisationer af enhver størrelse. Emnerne omfatter identifikation af bæredygtighedsproblemer, økonomiske og økonomiske tilgange, kommunikation, lovgivningsmæssige og sociale spørgsmål og udøvelse af miljøledelse i organisationer, der implementerer ISO14001-systemer. Studerende på kurset har mulighed for aktivt at engagere sig i Cranfield University ISO14001 akkreditering ved at arbejde sammen med vores Facilities team.

Hvem er det til?

Dette kursus er åbent for studerende med en række akademiske baggrunde, herunder naturvidenskab og ingeniørvidenskab, erhvervsliv og anden samfundsvidenskab, der ønsker at udvikle en vellykket og givende karriere inden for miljøledelse. Specielt designet til at imødekomme de globale arbejdsgiveres krav, det vil udstyre dig med aktuelle tanker om miljøspørgsmål, evnen til at udvikle effektive miljøledelsesstrategier og de ledelsesevner, du har brug for for at bringe dine ideer til live.

Kursusstruktur

  • Otte underviste moduler (fem kerne, tre valgfag) (40%).
  • Gruppeprojekt eller afhandling (20%).
  • Individuelt forskningsprojekt (40%).

Informeret af industrien

Et rådgivende industripanel mødes mindst en gang om året for at engagere sig med eksterne interessenter om læseplanlægning og valuta for kursusindhold. Sponsorering og støtte til individuelle forskningsprojekter fra vand og ressourcesektoren arbejdsgivere giver erhvervserfaring og udviklingsmuligheder for studerende.

Fremtidige karriere

Med det nuværende globale fokus på miljøspørgsmål og forvaltning af naturressourcer kan du forvente at blive meget efterspurgt af arbejdsgivere. Succesrige studerende udvikler forskellige og givende karrierer inden for miljø- og forretningskonsulentfirmaer, fremstillings- og servicebrancher, offentlige sektororganisationer som miljøbeskyttelsesbureauer sammen med ikke-statslige organisationer.

Adgangskrav

Dette kursus er egnet til kandidater med videnskab, ingeniørvidenskab, samfundsvidenskab eller business-relaterede grader ivrig efter at forfølge karriere i miljøledelse; eller kandidater, der i øjeblikket arbejder i industrien ivrige efter at udvide deres kvalifikationer; eller personer med andre kvalifikationer, der besidder betydelig relevant erfaring.

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Minimer
Cranfield , Swindon + 1 Mere Mindre