MSc i program og projektledelse (PPM)

Generelt

Program beskrivelse

Registreringsnummer (Ikke-lokalt højere og faglig uddannelse (forordning): 251907)


Ønsker du at flytte til projektledelse, enten i dit nuværende tekniske og erhvervsmæssige område eller til et nyt ekspertiseområde? Deltagere på dette kursus kan have en meget bred vifte af akademiske og faglige baggrunde. Det er velegnet til dem med erhvervserfaring såvel som dem med ringe eller ingen baggrund i erhvervslivet.


Hvad vil kurset give?

Kurset giver de metoder, værktøjer, principper og filosofier, der effektivt bidrager til udvikling og styring af både små og store projekter og programmer. Du vil lære om human resource management i projekter og programmer, samt risikostyring og forandringsledelse. Du vil også udvikle en metodisk tilgang til forvaltningen af de finansielle aspekter af projekter og programmer.


Efter du har eksamen

PPM kandidater kan forvente at være ansat inden for serviceindustrien, informationsteknologi, ingeniørvirksomhed eller andre forretningsområder, der har brug for projektledelseskompetencer.


Pris

Efter en tilfredsstillende gennemførelse af programmet, vil en MSc i program og projektledelse grad blive tildelt af University of Warwick. Det er identisk med graden i Storbritannien.


Nøglefunktioner i WMG-programmerne

  • Warwick er et top 10 universitet i Storbritannien.
  • Alle moduler undervises i Hong Kong af akademikere fra WMG ved University of Warwick, Storbritannien, undtagen de tre moduler, der udføres af Hong Kong Institute of Patent Attorneys Ltd.
  • Distinguished højttaler serie fra industri eksperter.
  • Et eller to moduler i dit kursus kan studeres i Storbritannien eller med andre WMG-partnerinstitutioner som Singapore, Malaysia, Thailand og Cypern.
  • Undervisningsgebyr stipendier er tilgængelige for fremragende studerende.
  • Innovative og dokumenterede undervisningsmetoder.
  • Kurser anvendes med ægte, opdateret industriel relevans.
  • Fleksibel klasseplan og programrute.
  • Tiltalende karrieremuligheder.
  • Ingen skriftlige eksamener. Vurderes ved opgaver og projekt.


Bemærk: Dette er et registreret kursus under den ikke-lokale højere og faglige uddannelse (forordning) ordinance. Det er et spørgsmål om skøn for de enkelte arbejdsgivere at anerkende enhver kvalifikation, som dette kursus kan føre til.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Sharing the same vision of providing quality education and striving for excellence, WMG at the University of Warwick and the Vocational Training Council (VTC) have aligned themselves to provide a valu ... Læs mere

Sharing the same vision of providing quality education and striving for excellence, WMG at the University of Warwick and the Vocational Training Council (VTC) have aligned themselves to provide a valued choice to those who wish to acquire values, knowledge, and skills for enhancing their employability. Minimer