MSc i psykologi (akkrediteret konverteringskursus)

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Dette er en intensiv Masters Psychology konverteringskursus. Det er rettet mod studerende, der har en grad i et andet emne og ønsker at "konvertere" til psykologi. Kurset giver dybdegående og accelereret træning i det grundlæggende i psykologi.

Du vil lære de centrale begreber og kendskab til psykologi, herunder socialpsykologi, kognition, udvikling, individuelle forskelle, biologiske baser af sind og adfærd. Du udvikler også dine forskningsmæssige færdigheder med vores specielt udviklede moduler i forskningsmetoder.

Kurset indeholder en måneds placering for at udvide din praktiske oplevelse i psykologi. Du vil gennemføre et tre måneders uafhængigt empirisk forskningsprojekt under ledelse af en ledende akademisk specialist.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Kurset er akkrediteret af British Psychological Society (BPS)

# 2 Du går på en måneders placering for at få praktisk erfaring i psykologi

# 3 Vi har en af ​​de førende psykologiafdelinger i Storbritannien. Det blev placeret i top 20 i den nylige forskningsvurdering (REF 2014)

Professionelle akkrediteringer

Kurset er akkrediteret af British Psychological Society (BPS).

Efter afslutningen af ​​kurset vil du kunne ansøge om Chartered Membership i British Psychological Society på kandidatbasis. Dette er det første skridt mod at blive en Chartered Psychologist.

Arbejdspladser

Kurset indeholder en måneds placering for at udvide din praktiske oplevelse i psykologi. Du vil gennemføre et tre måneders uafhængigt empirisk forskningsprojekt under ledelse af en ledende akademisk specialist.

Kursus detaljer

Kurset består af forskellige moduler designet til at give uddannelse i fundamentet af psykologi og psykologiske forskningsmetoder:

  • Core Psychology modul 1
  • Core Psychology modul 2
  • Core Psychology modul 3
  • Analysemetoder i psykologisk forskning
  • Praktisk placering
  • afhandling

Undervisning

Vores forskningsorienterede undervisning leveres på en række måder, herunder forelæsninger, øvelser, demonstrationer og praktiske klasser, praktiske placeringer og en-til-en forskningstilsyn. Forelæsninger bliver typisk taget sammen med ærefaglige elever, mens små gruppespecialister normalt tages med førsteårige ph.d.-studerende eller andre ph.d.-studerende (f.eks. I moduler fra andre MSc-kurser).

Både lærte og forskeruddannede er en integreret del af vores forskningsmiljø og forventes at deltage i vores regelmæssige diskussionsmøder og seminarer. Alle elever er forsynet med passende kontorlokaler og udstyr. Derudover er hver elev tilknyttet et akademisk medarbejder fra psykologi.

Kursdirektør

Dr Magdalena Letswaart, kursusdirektør

Postgraduate Secretary

Linda Cullen

44 (0) 1786 466854

linda.cullen@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • Hjem / EU: £ 6.300
  • Oversøiske: £ 15.250
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer