MSc i regnskabsføring

Generelt

Program beskrivelse

Leder mere. Bidrage mere. Tjen mere.

Udvid din uddannelse og fremme dine studier på hvert af de store områder inden for regnskab - finansiel, ledelsesmæssig, informationssystemer, revision og beskatning samt støttefelter for finansiering og kvantitative metoder.

Forbered dig på en ledende rolle i en regnskabskarriere, som f.eks. Offentlig regnskabsføring, rådgivning inden for informationssystemer, industri, økonomi eller regering. Eller forberede sig til videre studier i en ph.d. program, der fører til en karriere i en akademisk indstilling.

Program højdepunkter

Koncentrationsindstillinger

Vælg mellem koncentrationer i analytikere, controllership, økonomistyring eller ledelsesinformationssystemer, eller lav din egen dybdegående undersøgelse ved at kombinere valgfrie kurser.

Vælg din programlængde

Den MS i regnskabsprogram tilbyder både fuldtids-og deltidsuddannelser kurser.

 • 1 år

Fuldtidsstuderende med en bachelorgrad i regnskab fra en AACSB-akkrediteret institution.

 • 1,5-2 år

Alle andre fuldtidsstuderende.

 • 2-5 år

Deltidsstuderende.

 • Accelereret

Accelereret MS-program til UD-bachelor-regnskab majors kan udfyldes om et år eller mindre.

Grundlæggende forudsætninger

MS er designet som et etårigt, 30-timers kandidatuddannelse ud over disse bacheloruddannelser. Hvis du ikke har nogen af disse forudsætninger, kan du afslutte dette arbejde i MS-programmet, eller du kan overveje master i regnskabspraksis (tilgængelig efterår 2018). Normalt vil de, der har en bachelor-erhvervsuddannelse fra et AACSB International-akkrediteret college, have opfyldt de generelle krav til færdigheder, forretninger og ledelses videnområder uden for regnskabsområdet. Graduate niveau kurser taget for at opfylde forudsætninger vil ikke regne med at opfylde 30-timers kravet til MS i regnskabsføring.
 • Intermediate Accounting I
 • Omkostningsregnskab
 • AACSB generelle færdigheder, business og ledelse videnområder krav uden for regnskabsområdet
 • Økonomi
 • US Business Law

Fakultetsforskning

Lær af fakultetet, der gennemfører forskning inden for spændende områder inden for regnskabsområdet, som professor Jennifer Joe, hvis unikke forskning dokumenterer den indflydelse, som ledere af højrisiko-virksomheder kan have på revisioner ved blot at vise tillid til revisorer.

Andre fakultetets forskningsområder omfatter corporate disclosure og regnskabsaflæggelser, indenlandsk og international regnskabsaflæggelse, beskatning af finansielle instrumenter, kapitaliseringskrav, skattelovgivning, kompensation, frivillig offentliggørelse, corporate governance, regnskabsoversigt, beslutningstagning inden for regnskabs- og revisionsindstillinger og mere.

Karrieremuligheder

Regnskab er altid efterspurgt. At have en kandidatgrad i regnskab giver mange karrieremuligheder. Kandidater arbejder i offentlige regnskaber, rådgivning, økonomi eller for regeringen.

Mission

Bogføringsprogrammets mission er at fremme stipendium i regnskabsføring, tilbyde særprægede og innovative uddannelsesmuligheder i forbindelse med regnskabsmæssig erhverv og at fremme vellykket lederskab i et hurtigt skiftende erhvervsklima.

Til dette formål er fakultetet forpligtet til følgende mål:

 • Tiltræk og behold talentfulde og mangfoldige fakulteter, som er tanke ledere i stipendium og fremragende lærere, forpligtet til vores elever succes.
 • Bevar lederskab inden for integration af teknologi gennem hele regnskabsplanen.
 • Tiltræk talentfulde, forskelligartede og intellektuelt nysgerrige studerende.
 • Udvikle særprægede uddannelsesprogrammer, der giver de viden og færdigheder, der kræves for vores elever til at lykkes på en global markedsplads.
 • Støtte interaktion med forretningsenheder og professionelle firmaer og organisationer til at give muligheder for faglig udvikling af vores fakultet og studerende for at forbedre relevansen af vores kurser og programmer.
 • Forbered eleverne til succes med at opnå professionelle certificeringer.
Senest opdateret Mar 2019

Om skolen

For 100 years, the Alfred Lerner College of Business & Economics has been driving the business forward in Delaware and beyond by creating opportunities, launching and strengthening companies, shap ... Læs mere

For 100 years, the Alfred Lerner College of Business & Economics has been driving the business forward in Delaware and beyond by creating opportunities, launching and strengthening companies, shaping communities and helping students to reach their full potential, something we call Opportunity, Inc. Minimer