MSc i robotik

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Om

Robotik er et af de mest diskuterede emner i de seneste år; robotter bliver allestedsnærværende i industrielle miljøer såvel som i hverdagen. Men da adoptionen af ​​robotteknologi gradvist stiger, vil mangel på færdigheder i robotteknikere også udvides tilsvarende. Denne Robotics MSc kursus vil give eleverne mulighed for at få praktisk robot programmering oplevelse.

Hvem er det til?

Efterhånden som efterspørgslen efter robottekniker øges, er dette kursus blevet udviklet for kandidater til at udstyre sig med de færdigheder og viden, der kræves for tilknyttede karriere. Dette kursus er velegnet til dem med væsentlig ingeniør matematik viden og grundlæggende computer programmering færdigheder.

En unik oplevelse af bredden inden for robotikken giver eleverne ikke kun en bred forståelse af deres anvendelser og anvendelser i det moderne samfund, men også den grundlæggende videnskab bag dem.

Hvorfor dette kursus?

Robotteknologier bliver i stigende grad vedtaget på tværs af forskellige industrier, herunder bilindustrien, olie og gas, rumfart og energi samt potentiel betydelig fremtidig vækst i servicerobotdomænet. Dette kursus forbedrer ansættelsesforholdene for studerende ved at give dem relevante teoretiske viden og praktiske færdigheder til at blive robotteknikere og eksperter inden for robotik for at imødekomme de stigende globale krav. Det er unikt i dets fokus på menneskelige aspekter understøttet af praktiske anvendelser.

Dette masteruddannelse giver indsigt i flere applikationsområder for intelligente og autonome robotsystemer, herunder industri, farlige miljøer, sundhedspleje, hjemmeværelse / hjælpemotor robotik og autonome køretøjer.

Vi er meget velegnede til at besøge deltidsstuderende fra hele verden og tilbyde en række bibliotek og supportfaciliteter til støtte for dine studier. Dette gør det muligt for elever fra hele verden at færdiggøre denne kvalifikation samtidig med at arbejde / livsforpligtelser balanceres. Dette kandidatuddannelse program nyder godt af en bred vifte af kulturelle baggrunde, der væsentligt forbedrer læringserfaring for både personale og studerende.

Kursus detaljer

Otte en-ugers vurderede moduler, et gruppeprojekt og et individuelt projekt. Studerende understøttes også i deres læring og personlige udvikling gennem eksponering for; industriseminarer, gruppeplakatsession, gruppediskussioner, gruppepræsentationer, videodemonstrationer, casestudier, laboratorieforsøg, kursusarbejde og projektarbejde. Studerende vil modtage praktisk erfaring med vores udvalg af konventionelle og samarbejdsvillige robotter, der er placeret i Aerospace Integration Research Center - understøttende workshops, elevgruppeprojekter og individuelle projekter. Du vil deltage i en studietur udført på ABB Robotics i Milton Keynes, hvor du vil bruge op til en uge hos vores industripartner ABB Robotics træningscenter, der modtager praktisk robot træning.

Den nye MSc i Robotics bruger standard undervisnings- og vurderingsmetoder samt teknologiske forbedrede undervisningsmetoder (TET) som et virtuelt læringsmiljø (VLE) til understøttelse af forskellige læringsstile. Teorier og fundamentals af robotik vil blive undervist i både forelæsnings- og værkstedsformater, hvor videoer og teknologi demonstranter vil blive brugt som undervisningshjælpemidler. For eksempel vil en samarbejdsrobot blive brugt i undervisningen i Human-Robot Interaction, og Virtual Reality-teknologien vil blive brugt til undervisning i Digital Robotics. Foredrags videoer vil være tilgængelige på VLE for at give en interaktiv læringsoplevelse. Studerende vil modtage praktisk erfaring med programmering af industriroboter, først og fremmest i et robot simuleringslaboratorium, der følger af et praktisk robotprogrammeringsværksted ved hjælp af en ægte industrip robot, der støttes af ABB Robotics. Brugen af ​​robotteknologi gør det muligt for eleverne at se robotteknologifænomener, hvor de kan teste tekniske principper og teorier med rigtige enheder.

Obligatoriske moduler

Alle modulerne i den følgende liste skal tages som en del af dette kursus

  • Fundamentals of Robotics
  • Robotik kontrol
  • Kunstig intelligens og maskinlæring til robotter
  • Programmeringsmetoder til robotter
  • Human-Robot Interaction
  • Machine Vision for Robotics
  • Autonomi i Robotic Systems
  • Psykologi, Etik og Standarder

Adgangskrav

En første eller anden klasse UK Honours-grad (eller tilsvarende) inden for luftfarts- / luftfartsteknologi, maskinteknik, elektroteknisk / elektronisk teknik, ren matematik, datalogi, software engineering, mekatronisk teknik, informationsteknologi eller ansøge som led i en anerkendt dobbeltgrad program med deres hjem EU institution. Ansøgninger fra kandidater med mindre kvalifikationer men med betydelig relevant erhvervserfaring vil blive overvejet.

Ansøgere, der ikke opfylder standardindgangskravene, kan ansøge om Pre-Masters-programmet, hvis vellykkede færdiggørelse vil kvalificere dem til optagelse til dette kursus for andet studieår.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Minimer
Cranfield , Swindon + 1 Mere Mindre