MSc i sportens psykologi (akkrediteret)

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Vi tilbyder de eneste sports psykologi Masters i Skotland, der er akkrediteret af British Psychological Society. Vores tværfaglige kursus er designet til at imødekomme de nuværende behov i denne voksende industri og forberede dig på en række givende job.

Du vil udvikle en kritisk forståelse af nutidens sportspsykologi teori og forskning, som du kan trække på for at lette bedre præstationer af enkeltpersoner og teams. Du vil uddanne med et bredt kendskab til feltet samt klare indsigter i de områder, der interesserer dig mest. Du vil også drage fordel af tilstedeværelsen af ​​elite-niveau atleter og sports bureauer baseret her på universitetet campus.

Vores ekspertundervisningspersonale omfatter Chartered Psychologists, registrerede Sports- og Motionpsykologer samt praktikere og vejledere akkrediteret af British Association of Sports and Exercise Sciences. Al deres viden og forskning er blevet indarbejdet i dette Masters kursus, så du kan være sikker på, at du forlader Stirling med det bedst mulige forberedelse til en karriere inden for sportspsykologi.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Akkrediteret af British Psychological Society

# 2 Lær af ledende eksperter inden for sportspsykologi

# 3 Undersøg blandt elite atleter og brug verdensklasse faciliteter på Skotland's University for Sporting Excellence

Kursmål

Formålet med dette kursus er at sikre, at du kan:

  • demonstrere viden og forståelse af nøgle teorier i sportspsykologi, herunder et bredt kendskab til psykologiske færdigheder, strategier og teknikker til at lette præstationsforbedringer inden for enkeltpersoner og hold
  • anvende en bred vifte af vurderingsmetoder for at udvikle omfattende profiler til performance enhancement arbejde
  • identificere områder af praksis, der kunne drage fordel af forskning og design
  • udføre og evaluere en passende undersøgelse
  • udvikle og udnytte kvantitative og kvalitative forskningsevner

Et uovertruffen miljø

Som Skotlands Universitet for Sports Excellence er vi tæt på mange sportsorganisationer og har forbindelser med et stigende antal organisationer, der kan hjælpe med til at lette forskningsprojekter, erhvervserfaring og gæsteforedrag. Vores campus er også hjemsted for det nationale tenniscenter, en olympisk swimmingpool, en golfbane og en lang række andre femstjernede faciliteter. Når du studerer for din psykologi af sportsmestere, får du også mulighed for at udvikle din oplevelse ved at arbejde sammen med nogle af de elite atleter, der gør brug af disse faciliteter.

Professionelle akkrediteringer

Dette kursus er akkrediteret af British Psychological Society. Det tilfredsstiller trin 1-træning og muliggør progression på fase 2 på vej til at blive en sports- og motionspsykolog.

Kursus detaljer

Tjen en akkrediteret Masters i sportspsykologi fra Skotlands Universitet for Sporting Excellence.

Kurset indeholder fem moduler og et afhandlingsprojekt. Du skal færdiggøre dem alle for at optjene din kandidatgrad, selvom du også kan tage ud af et Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate ved at gennemføre begrænsede elementer af kurset.

Undervisning

Du vil blive undervist gennem foredrag, seminarer, gruppearbejde, præsentationer, selvstudier, guidet uafhængigt studie, faglige erfaringer og universitetets virtuelle læringsmiljø. Individuelle tutorials er også tilgængelige for at give feedback og til tilsyn med dit forskningsprojekt.

Vurdering

Vurderingen indebærer en blanding af kursusarbejde og præsentationer og vil variere alt efter sammenhængen i hvert modul.

Kursdirektør

Dr. Calum Arthur

44 (0) 1786 467345

calum.arthur@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • Hjem / EU: 4.700 kr
  • Oversøiske: £ 15.250
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer