MSc i termisk kraft

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Om

Få grundlæggende og anvendt viden, der gælder for forståelsen af ​​design og drift af forskellige typer gasturbiner til alle anvendelser. Forfølge dine egne specifikke interesser og karrieremuligheder gennem en lang række moduler gennem fire specialmuligheder:

 • Fremdrivning af luftfartøjer
 • Gasturbinteknologi
 • Kraft, fremdrift og miljøet
 • Roterende Maskiner, Ingeniør og Ledelse.

Hvem er det til?

Dette kursus tager sigte på at give både grundlæggende og anvendt viden gældende for forståelsen af ​​design og drift af forskellige typer gasturbiner til alle anvendelser. Velegnet til kandidater, der søger en udfordrende og givende karriere i en etableret international industri.

Hvorfor dette kursus?

MSc-kurser i Thermal Power er struktureret for at give dig mulighed for at forfølge dine egne interesser og karrieremuligheder. Du kan vælge fra en lang række moduler og vælge et passende forskningsprojekt. Der tilbydes et intensivt industrielt ledelseskursus, der hjælper med at opnå undtagelser fra nogle tekniske råds krav.

Kurset er indlejret i en stor kraft- og fremdriftsaktivitet, der anerkendes internationalt for sin misundelsesrige portefølje af forskning, korte kurser og postgraduate programmer.

Vi har været i spidsen for postgraduate uddannelse i luftfart fremdrift i Cranfield siden 1946. Vi har et globalt ry for vores avancerede postgraduate uddannelse, omfattende forskning og anvendt fortsat faglig udvikling. Vores kandidater sikrer relevant beskæftigelse inden for seks måneder efter eksamen, og du kan være sikker på, at din kvalifikation vil blive værdsat og respekteret af arbejdsgivere over hele verden.

Dette MSc-program har gavn af en bred vifte af kulturelle baggrunde, som væsentligt forbedrer læringserfaringen for både personale og studerende.

Kursus detaljer

Kurset består af undervisede moduler, afhængigt af det valgte kursusvalg. Moduler for hver indstilling varierer; Se individuelle beskrivelser af obligatoriske moduler, som skal gennemføres. Der er også mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af valgfrie moduler, der passer til bestemte interesser.

Adgangskrav

En første eller anden klasse UK Honours grad (eller tilsvarende) i teknik, matematik, fysik eller en anvendt videnskab.

Ansøgere, der ikke opfylder standardindgangskravene, kan ansøge om Pre-Masters-programmet, hvis vellykkede færdiggørelse vil kvalificere dem til optagelse til dette kursus for andet studieår.

Din karriere

Over 90% af kandidatuddannelserne har fundet beskæftigelse inden for det første år, selvfølgelig. Mange af vores kandidater er ansat i følgende industrier:

 • Producenter af gasturbiner
 • Airframe producenter
 • Luftfartsselskaber
 • Lovgivende organer
 • Luftfart og energikonsulenter
 • Kraftproduktionsindustrier
 • Academia: ph.d.-studier
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Minimer
Cranfield , Swindon + 1 Mere Mindre