MSc i vand og spildevandsteknologi

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Ønsker du at gøre en reel forskel til at levere pålidelige vandforsyninger eller at opretholde og forbedre flod- og grundvandskvalitet? Denne MSc udstyrer behandlingsvidenskabsmænd, teknologer og ingeniører med færdighederne til at løse praktiske problemer, kommunikere effektivt og arbejde med succes, hvilket gør dig meget efterspurgt af industrien og statslige arbejdsgivere.

Gennem innovativ undervisning, der blander teori, anvendelse og praksis, vil du udvikle en avanceret forståelse af vand- og spildevandssystemer, der kvalificerer dig til at arbejde inden for alle områder af vand- og spildevandsbehandling og -styring, hvilket giver et værdifuldt bidrag til Det Forenede Kongerige og den globale vandsektor.

Kursusstruktur

Dette kursus består af tre komponenter: en formelt underviset komponent bestående af otte moduler (40%), Gruppeprojekt (20%) og Individuelt Projekt Projekt (40%).

Individuelt projekt

Studerende vælger deres individuelle projekt i samråd med specialet projektkoordinatorer. Dette giver studerende mulighed for at demonstrere uafhængig forskningsevne, der arbejder inden for aftalte mål, tidsfrister og budgetter. Projektet er sponsoreret af industrien og inkluderer normalt en fire-måneders placering hos det sponsorerende firma. Alle ti af de britiske vandforsyningsselskaber, de to førende franske forsyningsselskaber samt multinationale virksomheder og SMV'er, der opererer i vandområdet, er blevet tilbudt placeringer. Deltidsstuderende påtager sig normalt deres individuelle projekt med deres arbejdsgiver.

Gruppeprojekt

Gruppeprojektet er en anvendt tværfaglig teambaseret aktivitet. Det giver eleverne mulighed for, mens de arbejder i hold under fagligt tilsyn, at anvende principper under modulerne samtidig med at de tager ansvar for projektopgaver. Succes er afhængig af integrationen af ​​forskellige aktiviteter, der arbejder inden for aftalte mål, tidsfrister og budgetter. Studerende sender projektrapporter og præsenterer deres resultater til repræsentanter fra industrien. Dette udvikler professionel praksis i kommunikationsfærdigheder til tekniske og forretningsområder i procesudvikling. Deltidsstuderende gennemfører et enkelt designprojekt individuelt i et felt efter eget valg.

Fremtidige karriere

Environmental Water Management kandidater findes overalt i Storbritannien, EU og verden arbejder på alle niveauer i vandindustrien, regeringen, miljø og ingeniørrådgivning og velgørenhedsbranchen.

Adgangskrav

En første eller anden klasse UK Honours grad i et relevant emne; en tilsvarende international kvalifikation relevant erhvervserfaring med en grad under anden klasse Honours. Kontakt os venligst, hvis du ikke opfylder vores formelle adgangskrav.

ATAS-certifikat

Studerende, der kræver visum for at studere i Storbritannien, skal muligvis ansøge om et ATAS certifikat for at studere dette kursus.

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Minimer
Cranfield , Swindon + 1 Mere Mindre