MSc i vinavl og enologi (vinfremstilling)
The Hebrew University of Jerusalem
Nøgleinformation
Campus placering
Jerusalem, Israel
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
18 Måneder
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
USD 27.500
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Tør at opdage - HUJI Digital Open Day
Tilmeld dig vores Digital Open Day for internationale uddannelser, og opdag, hvordan vi kombinerer ekspertise med et rigt studieliv.
Tilmeld dig her >> href="https://tinyurl.com/436h9jkz
År med vin og viden
I de senere år har Israel oplevet en markant vækst i sin vinindustri og et stigende lokalt og internationalt marked for sine fremragende vine. Som svar på det stigende behov for færdigheder og professionalisme i branchen har fakultetet for landbrug, mad og miljø åbnet Israels første akademiske uddannelse inden for vinfremstilling. Dette internationale MSc-program i vinavl og enologi kan sammenlignes med andre programmer i førende vinproducerende lande, såsom Frankrig, USA og Australien, men det understreger ældgamle og moderne produktionsteknikker under marginale forhold.
Studerende vil få viden og færdigheder på et akademisk niveau i overensstemmelse med førende programmer i andre vinproducerende lande som Frankrig, USA og Australien med særlig vægt på den israelske industri. Efter afslutningen tjener de studerende en verdenserkendt MSc-grad fra The Hebrew University of Jerusalem . Dette er den første kandidatgrad i vinavl og enologi, der er godkendt af National Council for Higher Education (CHE) i Israel.
Indlæggelser
Læreplan
Programstruktur
Den M.Sc. i vinavl og enologi er et toårigt akademisk program (672 akademiske timer), der fører til en hebraisk universitetsakkrediteret grad. Klasser afholdes to dage om ugen, over fire på hinanden følgende semestre. Praktisk arbejde i vinmarker kan udføres i løbet af skolen. Programmet består af videnskabelig teori, praksis inden for druedyrkning, vinfremstilling og vinsmagning og en praktikplads i førende vinproducenter i Israel og i udlandet.
Underviserne
Den akademiske leder af programmet er professor Zohar Kerem, en verdenskendt forsker inden for fødevarekemi, vinkvalitet og olivenolie. Programmets faglige koordinator er Mr. Yotam Sharon, en post-graduate med æresbevisninger i ønologi fra University of Montpellier og en MSc grad indehaver i biokemi fra det hebraiske universitet, en førende vinproducent på en af Israels førende vingårde. Andre fremtrædende medlemmer af underviseren er prof. Ben-Ami Bravdo, prof. Oded Shoseyov og Dr. Ron Shapira. Anerkendte gæsteforelæsere fra udlandet vil instruere i yderligere emner
Curriculum
- Vingården: Planlægning & design; vinavl og -typer; plot forberedelse; Formering; plantning; træk; beskæring; kunstvanding; befrugtning; Mekanisering; drue skadedyr & sygdomme.
- Vinproduktion: Udstyr og vingårdsstyring; mikro-vinificering; kemi & stabilitet; mikrobiologi; destillationsteknologi; gæring videnskab.
- Analyse af druesaft og vin: Biosyntese af smag og lugtfaktorer; sensorisk påvisning af vintyper og defekter i vin; sensorisk evaluering af vine fra Israel og verden.
- Yderligere kurser: Økonomi, ledelse og markedsføring i vinindustrien; Vinværksted i Prime Grapevine & vinproduktionsregion i udlandet.
Vinavl og enologi pensum
Forberedende program (Mechina)*
*Ansøgere, der mangler en passende baggrund inden for biovidenskab, landbrugsvidenskab eller lignende områder, skal gennemføre forberedende studier.
- Kemiske principper
- Cellebiologi
- Plantebiologi
- Introduktion til økonomi og markedsføring
- Organisk kemi
- Jord & vand
Semester A
- Jord, vand, meteorologi og vinernæring
- Rapsens morfologi og fysiologi
- Principper for vinavl (del 1)
- Praktiske aspekter af druedyrkning (del 1)
- Vinproduktion (del 1)
- Vinkemi, vinstabilitet og kvalitetsstyring
- Sensorisk vurdering af vine (del 1)
Semester B (sommersemester)
- Principper for vinavl (del 2)
- Praktiske aspekter af druedyrkning (del 2)
- Mikrovinifikationer (del 1)
- Vin mikrobiologi
- Analyse af most og vin (del 1)
- Analyse af most og vin - LAB (del 1)
Semester C
- Vinranker skadedyr, sygdomme og lidelser
- Vingårdsteknologi, systemer og pakning
- Miljøaspekter af druedyrkning og vinfremstilling
- Vinkemi, vinstabilitet – LAB
- Mikrovinificering (del 2)
- Vinproduktion (del 2)
- Analyse af most og vin (del 2)
- Analyse af most og vin - LAB (del 2)
Semester D
- Sensorisk vurdering af vine (del 2)
- Workshop i ledelse og risikovurdering i små og store vingårde
- Workshop i internet iværksætteri i vinverdenen
- Økonomiske aspekter af vinindustrien
- Vinværksted i udlandet