MSc mobil- og satellitkommunikation

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Hvorfor vælge dette kursus

Mobil- og satellitteknologi holder os tilsluttet og hjælper med at drive og koordinere den moderne verden, som vi kender og undertiden tager for givet. Vores kursus involverer dig direkte i den spændende forskning og innovation, der konstant udvikler sig på dette felt.

Hos Surrey er vi anerkendt over hele verden for vores indflydelsesrige arbejde inden for satellitkommunikation, radio- og tv-spredning, jordbaserede mobilnet og internettet: væsentlige komponenter i kommunikation og søjler i det moderne liv og moderne forretning.

På vores MSc i mobil- og satellitkommunikation bliver du undervist af akademikere og forskere med omfattende praktisk erfaring og teoretisk ekspertise.

Hvad du vil studere

Mobil kommunikation giver landdækning i tæt befolkede områder, mens satellitkommunikation muliggør trådløs kommunikation i regioner, hvor mobilnetværk er mindre omkostningseffektivt.

Vores MSc i mobil- og satellitkommunikation giver dig en indgående forståelse af de tekniske aspekter af disse vigtige moderne teknologier og deres spændende fremtid.

Med værdifulde links til store satellitproducenter, operatører og tjenesteudbydere er vi stolte over at være et vigtigt knudepunkt for den nyeste forskning inden for kommunikationsteknologi.

Surrey er også hjemsted for det internationalt anerkendte 5G Innovation Center. Centret blev grundlagt af store bidragydere til Storbritanniens mobilbranche og undersøger oprettelsen af mobilkommunikation og trådløs teknologi, der imødekommer en stadig mere digital verdens behov.

Professionel anerkendelse

MSc - Institution for teknik og teknologi (IET).

Akkrediteret af Institut for Ingeniør og Teknologi på vegne af Ingeniørrådet som opfylder kravene til videreuddannelse til registrering som en chartret ingeniør. Kandidater skal have en CEng-godkendt BEng / BSc (Hons) bachelor-første grad for at overholde de fulde CEng-registreringskrav.

Studere og arbejde i udlandet

Der kan være muligheder for at tilegne sig værdifuld europæisk erfaring ved at arbejde eller udføre forskning i udlandet under din grad eller kort efter. Det er muligt at gøre dette i sommerperioden med et Erasmus-stipendium, der arbejder på din afhandling eller som nyuddannet. For at kvalificere dit Erasmus-praktik skal det være mindst to måneder.

Pathway tekniske egenskaber

Vores kursus udforsker betydningen af mobiltelefoner, mobil datakommunikation og satellitkommunikation som komplementære teknologier.

Du får et detaljeret kendskab til både grundlæggende og avancerede koncepter involveret i kommunikation og 3G, 4G og 5G mobil teknologi, satellitkommunikation og netværk.

Kursematerialet suppleres med undersøgelse inden for områder som mobile applikationer og webservices, udvikling af mobilappsoftware, RF-design, 'tingenes internet' og netværksstyring.

Undervisningsmateriale og projekter er tæt på linje med, at forskningen afsluttes af Institut for Kommunikationssystemer.

Forskning

Surrey's Institute for Communication Systems har en mangeårig historie med over 25 års forskningserfaring inden for landmobil satellitkommunikation. For nylig blev instituttet hjemsted for 5G Innovation Center (5GIC), en facilitet med en investering på over 80 millioner pund fra regering og industri. 5GIC blev oprettet til morgendagens forbundne samfund og den digitale økonomi.

Graduate prospekter

Vores kandidater er kommet videre til at arbejde i store mobil- eller satellitfirmaer, herunder Inmarsat, Vodafone, Samsung og Telefonica.

Adgangskrav

  • Minimum en 2: 2 UK-grad i enten kommunikationsteknologi, computerteknik, elektroteknik, elektroteknik og elektronikteknik, elektronisk teknik, informations- og kommunikationsteknologi, fysik eller telekommunikationsteknologi eller en anerkendt tilsvarende international kvalifikation.
  • Vi vil også overveje relevant arbejdserfaring, hvis du ikke opfylder disse krav.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher e ... Læs mere

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher education for the poorer inhabitants of London. Minimer