Kandidatuddannelser

En Master of Science grad (eller MSc for korte) er en akademisk grad på universiteter rundt om i verden for færdiggørelse af graduate-niveau undersøgelse i en science-eller teknologi-relaterede felt. Tilmelding i et kandidatuddannelsen oversætter til at gøre en betydelig investering i ens professionelle karriere. Ud over de forbedrede karrieremuligheder, der kan opnås ved at tage en Master of Science, også de studerende udvikle værdifulde personlige færdigheder og opfylde en afgørende forudsætning for ph.d.-studiet. Biologiske og Life Sciences, Forretning, Engineering og Teknologi og naturvidenskab er de vigtigste faglige studieretninger, der tilbyder Master of Science uddannelser. Master of Science kandidater normalt nødt til at gøre uafhængig forskning og præsentere en afhandling som et krav for graduering. De mange forskellige Master programmer Science kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære Master of Science grader og anført nedenfor.

Nyligt tilføjede naturvidenskabelige kandidatuddannelser

Waseda Business School

MSc I økonomi

June 25, 2018
MSc i Finance program er et fuldtids-toårigt program udført på engelsk. Det er designet til at dyrke menneskelige ressourcer med økonomisk viden og teknisk knowhow, der er nødvendige for iværksætteraktiviteter.

Seton Hall W. Paul Stillman School of Business

Master Of Science Accounting (MSAC)

June 21, 2018
Regnskabsmedarbejdere har et stort antal karriereforløb og industrier at vælge imellem, hvilket betyder, at vores kandidater nyder høje beskæftigelsesfrekvenser og jobsikkerhed.

Baruch College, Zicklin School of Business

MS I Statistik

June 21, 2018
Master of Science i statistik lærer dig at anvende centrale aspekter af kvantitative modeller til beslutningstagning på tværs af en række brancher. Med en MS i statistik, vil du få den viden, der er afgørende for succes som en statistik professionel og udvikle de nødvendige færdigheder til at hjælpe med at opfylde moderne erhvervskrav til statistiske modeller… [+], business analyse og data mining. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er Master of Science grad?