Kandidatuddannelser

En Master of Science grad (eller MSc for korte) er en akademisk grad på universiteter rundt om i verden for færdiggørelse af graduate-niveau undersøgelse i en science-eller teknologi-relaterede felt. Tilmelding i et kandidatuddannelsen oversætter til at gøre en betydelig investering i ens professionelle karriere. Ud over de forbedrede karrieremuligheder, der kan opnås ved at tage en Master of Science, også de studerende udvikle værdifulde personlige færdigheder og opfylde en afgørende forudsætning for ph.d.-studiet. Biologiske og Life Sciences, Forretning, Engineering og Teknologi og naturvidenskab er de vigtigste faglige studieretninger, der tilbyder Master of Science uddannelser. Master of Science kandidater normalt nødt til at gøre uafhængig forskning og præsentere en afhandling som et krav for graduering. De mange forskellige Master programmer Science kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære Master of Science grader og anført nedenfor.

Nyligt tilføjede naturvidenskabelige kandidatuddannelser

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

MSc Logistik og Supply Chain Management

Oktober 22, 2018
Dette kursus gennemgår de beslutninger, der er truffet for at løse ledelsesproblemer i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor med fokus på logistik- og forsyningskæder.

University of South Florida

Master of Science i økonomi

Oktober 22, 2018
Department of Finance i Muma College of Business ved University of South Florida tilbyder en Master of Science i Finance grad. Læger uden Grænser er en specialiseret grad med en læseplan, der lægger vægt på økonomi og økonomi. MSF-programmet tilbyder en avanceret uddannelse til personer, der er interesserede i at forfølge karriere inden for corporat… [+]e finance, investeringer, finansielle tjenesteydelser og relaterede områder. [-]

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

MSc i forsikrings- og risikostyring

Oktober 21, 2018
Vores innovative MSc Insurance and Risk Management program vil give eleverne den viden og færdigheder, som fremtidens forsikringsprofessionelle har brug for.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er Master of Science grad?