Kandidatuddannelser

En Master of Science grad (eller MSc for korte) er en akademisk grad på universiteter rundt om i verden for færdiggørelse af graduate-niveau undersøgelse i en science-eller teknologi-relaterede felt. Tilmelding i et kandidatuddannelsen oversætter til at gøre en betydelig investering i ens professionelle karriere. Ud over de forbedrede karrieremuligheder, der kan opnås ved at tage en Master of Science, også de studerende udvikle værdifulde personlige færdigheder og opfylde en afgørende forudsætning for ph.d.-studiet. Biologiske og Life Sciences, Forretning, Engineering og Teknologi og naturvidenskab er de vigtigste faglige studieretninger, der tilbyder Master of Science uddannelser. Master of Science kandidater normalt nødt til at gøre uafhængig forskning og præsentere en afhandling som et krav for graduering. De mange forskellige Master programmer Science kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære Master of Science grader og anført nedenfor.

Nyligt tilføjede naturvidenskabelige kandidatuddannelser

Massey Business School

Mester I Professionel Regnskab Og Finansiering

September 24, 2017
Deltag i det eneste masters program i New Zealand, godkendt af Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting og Finance er den eneste kandidatgrad i New Zealand, der kombinerer de vitale forretningsdiscipliner for regnskab og finansiering.

Universidad del Este (UNE)

Kandidatgrad I Sport Turisme

September 24, 2017
Dette nye tilbud blev udviklet i samarbejde med den internationale skole Gæstfrihed og Culinary Arts José A. (Tony) Santana UNE og dets fakultet ekspert i turistindustrien.

Catolica Porto Business School

Master I Marketing

September 24, 2017
Hovedformålet med MSc i Marketing er at sikre sammenhængen mellem teorier og model undervist og virkeligheden af ​​problemerne i dagens marketingaktiviteter. Således har vi en tendens til at bruge empirisk undervisningsmetode så meget som muligt sammen med casestudier.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er Master of Science grad?