Kandidatuddannelser

En Master of Science grad (eller MSc for korte) er en akademisk grad på universiteter rundt om i verden for færdiggørelse af graduate-niveau undersøgelse i en science-eller teknologi-relaterede felt. Tilmelding i et kandidatuddannelsen oversætter til at gøre en betydelig investering i ens professionelle karriere. Ud over de forbedrede karrieremuligheder, der kan opnås ved at tage en Master of Science, også de studerende udvikle værdifulde personlige færdigheder og opfylde en afgørende forudsætning for ph.d.-studiet. Biologiske og Life Sciences, Forretning, Engineering og Teknologi og naturvidenskab er de vigtigste faglige studieretninger, der tilbyder Master of Science uddannelser. Master of Science kandidater normalt nødt til at gøre uafhængig forskning og præsentere en afhandling som et krav for graduering. De mange forskellige Master programmer Science kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære Master of Science grader og anført nedenfor.

Nyligt tilføjede naturvidenskabelige kandidatuddannelser

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

MSc I Dataanalyse

August 13, 2018
Dataanalyse er et hurtigt voksende felt og ofte nøglen til forretningsstrategi og løsningen på komplekse spørgsmål. Dataanalytikere er eftertragtede på næsten alle områder. Faktisk i en nylig undersøgelse forudser IBM, at efterspørgslen efter datapersonale i 2020 vil stige med 364.000 jobåbninger til 2.720.000.

Grand Canyon University

Kandidatuddannelsen I Sundhedsinformatik

August 13, 2018
Sundhedsinformatik er en hurtigt voksende disciplin, der tilbyder nye grænser, der kræver innovativt lederskab. Emerging teknologi giver en forståelse for værdien af ​​sundhedsinformatik og hvordan det kan reducere omkostningerne til sundhedsydelser, øge adgangen og patientsikkerheden og forbedre kvaliteten af ​​sundhedsydelser. Førerne inden for sun… [+]dhedsinformatik fra College of Nursing and Health Care Professions ved Grand Canyon University kan hjælpe dig med at bruge informationsteknologi, både hardware og software til bedre beslutningstagning og bedre patientresultater. [-]

Ain Shams University

Integreret Urbanisme

August 9, 2018
Integrated Urbanism and Sustainable Design (IUSD) er et internationalt masterprogram på Ain Shams University (ASU).

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er Master of Science grad?