Kandidatuddannelser

En Master of Science grad (eller MSc for korte) er en akademisk grad på universiteter rundt om i verden for færdiggørelse af graduate-niveau undersøgelse i en science-eller teknologi-relaterede felt. Tilmelding i et kandidatuddannelsen oversætter til at gøre en betydelig investering i ens professionelle karriere. Ud over de forbedrede karrieremuligheder, der kan opnås ved at tage en Master of Science, også de studerende udvikle værdifulde personlige færdigheder og opfylde en afgørende forudsætning for ph.d.-studiet. Biologiske og Life Sciences, Forretning, Engineering og Teknologi og naturvidenskab er de vigtigste faglige studieretninger, der tilbyder Master of Science uddannelser. Master of Science kandidater normalt nødt til at gøre uafhængig forskning og præsentere en afhandling som et krav for graduering. De mange forskellige Master programmer Science kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære Master of Science grader og anført nedenfor.

Nyligt tilføjede naturvidenskabelige kandidatuddannelser

Leonard de Vinci Group

MSc i Digital Business Analytics

December 9, 2018
MSc Digital Business Analytics er designet til at give eleverne kompetencer og knowhow at trives i dynamiske forretningsmiljøer.

Dongbei University of Finance & Economics

MSc i international handel

December 6, 2018
Master of International Trade uddannelsen lægger vægt på praktiske internationale erhvervskompetencer, samtidig fokusere på de teoretiske aspekter af international handel og handel. Kandidatuddannelsen i international handel lægger vægt på teorier og praksis i global økonomi. Studerende lærer om forskningsmetoden og statistikken, der bruges til at m… [+]åle globale økonomiske indikatorer. [-]

Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering

Master of Science i teknologi til integreret vandforvaltning

December 4, 2018
Hovedformålet med dette interuniversitetsstudium mellem Gent Universitet og Universitetet i Antwerpen er uddannelse af specialister inden for vandteknologi med en grundig forståelse af integreret vandforvaltning og -politik, de seneste udviklinger inden for vandområdet og udfordrende globale vandproblemer .

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er Master of Science grad?