Kandidatuddannelser

En Master of Science grad (eller MSc for korte) er en akademisk grad på universiteter rundt om i verden for færdiggørelse af graduate-niveau undersøgelse i en science-eller teknologi-relaterede felt. Tilmelding i et kandidatuddannelsen oversætter til at gøre en betydelig investering i ens professionelle karriere. Ud over de forbedrede karrieremuligheder, der kan opnås ved at tage en Master of Science, også de studerende udvikle værdifulde personlige færdigheder og opfylde en afgørende forudsætning for ph.d.-studiet. Biologiske og Life Sciences, Forretning, Engineering og Teknologi og naturvidenskab er de vigtigste faglige studieretninger, der tilbyder Master of Science uddannelser. Master of Science kandidater normalt nødt til at gøre uafhængig forskning og præsentere en afhandling som et krav for graduering. De mange forskellige Master programmer Science kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære Master of Science grader og anført nedenfor.

Nyligt tilføjede naturvidenskabelige kandidatuddannelser

University of Science and Technology Beijing

Master Of International Trade

November 21, 2017
Kultur og solidt teoretisk fundament i økonomi, at industriøkonomi store i beslægtede områder mestre industrielle økonomi ekspertise og evnen til at observere og analysere de økonomiske problemer i det industrielle system, professionel retning af den internationale handel for at opnå en omfattende og praktiske business-færdigheder og gennemføre den inte… [+]rnationale handel fremmedsprog evne erhvervskommunikation, i stand til uafhængige kompetente ministerier, forskningsinstitutioner relaterede industrier og virksomheder arbejder og internationale handel ledelse og drift stillinger. [-]

École de Management de Normandie / Normandy Business School

MSc in Banking, Finance and FinTech

November 21, 2017
REVIDERE Møder med studerende og alumner under de forskellige arrangementer arrangeret af Réseau (Årlig Gala, Business Drinks, Professional Clubs, ...).

Birkbeck, University of London

MSc in Mathematical Finance

November 20, 2017
Du vil færdiggøre moduler i programmering, numeriske metoder og økonomisk statistik, og mange emner er illustreret af computer eksempler.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er Master of Science grad?