MASTERSTUDIES

Deltid Administrationsstudier i Kroatien - Administrationsstudier -uddannelser i Kroatien Administrationsstudier

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Gennem Kroatiens akademiske programmer International, studerende fra forskellige dele af kloden opnå bemærkelsesværdige lærerig oplevelse. Landets byer tilbyder en perfekt beliggenhed til elever, der ønsker at studere diplomati, fred og konflikt undersøgelser, international business og internationale relationer.

Deltid MSc i Kroatien - Tag din Deltid MSc i Kroatien. Alle Deltid MSc program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Kroatien Filter

Master of Science i Human Resource Development

American College of Management and Technology
MSc
Okt 2020
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Deltid
<
21 måneder
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Master of Science grad i udviklingen af ​​menneskelige ressourcer forbereder eleverne til at påvirke de menneskelige aktiver i en organisation til en positiv indflydelse organ ...

Læs mere