MASTERSTUDIES

Deltid Administrationsstudier i Malta - Administrationsstudier -uddannelser i Malta Administrationsstudier

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Malta er et sydeuropæisk land i Middelhavet 80 km syd for Sicilien og 333 km nord for Libyen. Malta dækker lidt over 316 km ², hvilket gør det til et af verdens 's mindste og tættest befolkede lande.

Deltid MSc i Malta - Tag din Deltid MSc i Malta. Alle Deltid MSc program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Malta Filter

Master of Science i Global Logistics

Kühne Logistik University
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Vores MSc-program i global logistik og supply chain management giver dig værktøjerne til at blive førende i dagens mest levende ledelsesdiscipliner. Logistik og supply chain m ...

Læs mere

MSc i Management med HRM (University of chester)

Global College Malta
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet

University of Chesters MSc i Management med en specialisering i Human Resource Management

Læs mere