MASTERSTUDIES

Deltid Administrationsstudier Canterbury - Administrationsstudier -uddannelser i Canterbury Administrationsstudier , Canterbury

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Canterbury er en historisk katedral by, og navnet betyder "Kent folk 's højborg ". Det er hjemsted for fire universiteter og flere andre højere læreanstalter, der dækker 25% af den voksne befolkning i Canterbury.

Deltid Administrationsstudier Canterbury - Tag din Administrationsstudier i Canterbury. Få alle Administrationsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Canterbury Filter

MSc Human Resource Management

Kent Business School, University of Kent
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Dette program er designet til at producere velafrundede personalepraktikere med eksemplarisk viden og relevant ekspertise. Akkrediteret af Chartered Institute of Personnel and ...

Læs mere

MSc Logistik og Supply Chain Management

Kent Business School, University of Kent
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

MSc i Logistik og Supply Chain Management udstyrer dig med avancerede kvantitative og kvalitative analytiske færdigheder for at identificere områder for forbedring inden for e ...

Læs mere