MASTERSTUDIES

Deltid Administrationsstudier Guildford - Administrationsstudier -uddannelser i Guildford Administrationsstudier , Guildford

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Deltid Administrationsstudier Guildford - Tag din Administrationsstudier i Guildford. Få alle Administrationsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Guildford Filter

MSc Human Resources Management

University of Surrey
MSc
Okt 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
20 Jul 2020
Engelsk
på universitet

Vores MSc i styring af menneskelige ressourcer giver dig de færdigheder, du har brug for for at hjælpe organisationer af alle slags med en dynamisk, fremadstormende HR.

Læs mere