MASTERSTUDIES

Deltid Administrationsstudier Hull - Administrationsstudier -uddannelser i Hull Administrationsstudier , Hull

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Hull, eller officielt Kingston upon Hull, var det eneste område i England med fløde (ikke røde) telefonbokse. Det er ikke kun ting Hull er kendt for - der er også 5 videregående uddannelsesinstitutioner.

Deltid Administrationsstudier Hull - Tag din Administrationsstudier i Hull. Få alle Administrationsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

5 Resultater i Administrationsstudier, Hull Filter

MSc i Logistik og Supply Chain Management

University of Hull Online
MSc
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

Bringe din karriere til det næste niveau i en af de hurtigst voksende erhverv. Lær at administrere logistik og forsyningskæder for at øge konkurrenceevnen på verdensplan.

Læs mere

MSc Human Resource Management

University of Hull
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
01 Aug 2020
Engelsk
på universitet

Dette program er ideelt til dem, der i øjeblikket arbejder i HR, der ønsker at fremme deres karrierepotentiale, eller for dem, der ønsker at starte en HR-karriere.

Læs mere

MSc Human Resource Management

Hull University Business School
MSc
Aug 2020
<
Fuldtid
<
12 måneder
på universitet

Personalechefer på tværs af alle organsiations og sektorer står over for stigende comlpex krav som følge af inden for deres organisationer og fra uforudsigelige eksterne miljø ...

Læs mere

MSc Logistik og Supply Chain Management

University of Hull
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
01 Aug 2020
Engelsk
på universitet

Vores MSc er blevet akkrediteret af de mest relevante professionelle organer inden for logistik - Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) og Chartered Institute ...

Læs mere

MSc Logistik Og Supply Chain Management

Hull University Business School
MSc
Aug 2020
<
Fuldtid
<
12 måneder
på universitet

Dette MSc Logistik og Supply Chain Management-programmet giver en dyb forståelse af ledelse, planlægning og koordinering af forsyningskæder; et område, som er afgørende for su ...

Læs mere