MASTERSTUDIES

Deltid Administrationsstudier Stirling - Administrationsstudier -uddannelser i Stirling Administrationsstudier , Stirling

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Stirling var historisk en af ​​de kongelige højborge i Kongeriget Skotland. Nu er det hjem til The University of Stirling, der har mellem 11 og 12 tusind studerende, der repræsenterer mere end 80 nationaliteter.

Deltid Administrationsstudier Stirling - Tag din Administrationsstudier i Stirling. Få alle Administrationsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Stirling Filter

MSc i International Human Resource Management

University of Stirling
MSc
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

Vores postgraduate International Human Resources Management (HRM) kursus bygger på den centrale human resource management teori og praksis for at undersøge de unikke faktorer ...

Læs mere

MSc i social virksomhed

University of Stirling
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;20 måneder
Engelsk
på universitet

Denne master i social virksomhed hjælper med at imødekomme de igangværende udfordringer med kommerciel levedygtighed, innovation og bæredygtighed. Det er et nyt og spændende k ...

Læs mere