close

Filtre

Se resultater

Algebra-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. MSc-programmer: Søg her for Algebra-programmer. Få alle skole og MSc information directely, spare t… Læs mere

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

MSc-programmer: Søg her for Algebra-programmer. Få alle skole og MSc information directely, spare tid og kontakte MSc indlæggelser i 3 klik her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Bordeaux
Bordeaux , Frankrig

Dette internationale Erasmus Mundus Master-program giver et studie- og forskningsspor i ren matematik med et stærkt fokus på algebra, geometri og taleteori.

Dette internationale Erasmus Mundus Master-program giver et studie- og forskningsspor i ren matematik med et stærkt fokus på algebra, geometri og taleteori. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk, Fransk
Sep 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her