close

Filtre

Se resultater

Algebra Europa - Algebra-programmer Algebra Europa

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet m… Læs mere

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Algebra Europa - Tag din Algebra Europa. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
PhD
format_list_bulleted Filtre
University of Bordeaux
Bordeaux , Frankrig

Dette internationale Erasmus Mundus Master-program giver et studie- og forskningsspor i ren matematik med et stærkt fokus på algebra, geometri og taleteori.

Dette internationale Erasmus Mundus Master-program giver et studie- og forskningsspor i ren matematik med et stærkt fokus på algebra, geometri og taleteori. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk, Fransk
Sep 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her