close

Filtre

Se resultater

Algebra Bordeaux - Algebra-uddannelser i Bordeaux Algebra, Bordeaux

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. D… Læs mere

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Bliver et storbyområde i Frankrig, er Bordeaux city hjemsted for over 200.000 indbyggere. Det er hjemsted for en stor vinindustri og vin fair i verden. Bordeaux er også hjemsted for universitetet i Bordeaux.

Algebra Bordeaux - Tag din MSc i Bordeaux. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of Bordeaux
Bordeaux , Frankrig

Dette internationale Erasmus Mundus Master-program giver et studie- og forskningsspor i ren matematik med et stærkt fokus på algebra, geometri og taleteori.

Dette internationale Erasmus Mundus Master-program giver et studie- og forskningsspor i ren matematik med et stærkt fokus på algebra, geometri og taleteori. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk, Fransk
Sep 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her