MASTERSTUDIES

Algebra Bordeaux - Algebra-uddannelser i Bordeaux Algebra, Bordeaux

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Bliver et storbyområde i Frankrig, er Bordeaux city hjemsted for over 200.000 indbyggere. Det er hjemsted for en stor vinindustri og vin fair i verden. Bordeaux er også hjemsted for universitetet i Bordeaux.

Algebra Bordeaux - Tag din MSc i Bordeaux. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Algebra, Bordeaux Filter

Master i Algebra, Geometry og Number Theory (ALGANT)

University of Bordeaux
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Fransk
på universitet

Dette internationale Erasmus Mundus Master-program giver et studie- og forskningsspor i ren matematik med et stærkt fokus på algebra, geometri og taleteori.

Læs mere