close

Filtre

Se resultater

Anvendt finans Paris - Anvendt finans-uddannelser i Paris Anvendt finans, Paris

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse. Anvendt finansiering er en afgørende emne for virksomheder af alle typer og størrelser. Ved at studere anvendt finansiering, kan en studerende søge beskæftigelse i banksektoren, erhvervslivet eller… Læs mere

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

Anvendt finansiering er en afgørende emne for virksomheder af alle typer og størrelser. Ved at studere anvendt finansiering, kan en studerende søge beskæftigelse i banksektoren, erhvervslivet eller handel. Mange af de fag, der undervises kan studeres yderligere til international brug.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Paris er den mest befolkede by i Frankrig og dets hovedstad. Det har over 2 millioner indbyggere. Det er vært for førende centre for læring og kunst i den europæiske region. At være hjemsted for det højeste antal højtuddannede, har Paris flere prestigefyldte universiteter i Frankrig.

Anvendt finans Paris - Tag din MSc i Paris. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
IESEG School of Management Lille - Paris
Paris, Frankrig

Deltag i vores MSc i Finance: et etårsprogram helt undervist i engelsk med fokus på økonomi på en af ​​de bedste business schools i Frankrig på vores Paris campus.

Deltag i vores MSc i Finance: et etårsprogram helt undervist i engelsk med fokus på økonomi på en af ​​de bedste business schools i Frankrig på vores Paris campus. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her