MASTERSTUDIES

Anvendt fysik i Finland - Anvendt fysik-uddannelser i Finland Anvendt fysik

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Anvendt fysik er en gren af ​​fysikken, der fokuserer på at skabe og fremme af de praktiske anvendelser, der påvirker forskning og teknologi, og i sidste ende, samfund. Der er specialiseringer inden for fagområdet i brancher som halvledere, fiberoptik, informationsteknologi, lasere, mikrochips, mobil telekommunikation, satellitter og rumfart.

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Anvendt fysik i Finland - Tag din MSc i Finland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Anvendt fysik, Finland Filter

Master of Science i ingeniørfysik

Aalto University
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Studierne i ingeniørfysik skaber et grundlag for teknologiske anvendelser inden for fysik og åbner døren for en række karrierer inden for industri, videnskab og forskning.

Læs mere