MASTERSTUDIES

Anvendt fysik Bordeaux - Anvendt fysik-uddannelser i Bordeaux Anvendt fysik, Bordeaux

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Anvendt fysik er en yderligere specialisering af videnskaben, med fokus på at udvikle og udvide praktiske anvendelser, der påvirker teknologi, forskning og endda samfund. Kandidater kan specialisere sig i disse industrier såsom mikrochips, halvledere, satellitter, optiske fibre, rumfart, informationsteknologi, lasere og mobil telekommunikation.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Bliver et storbyområde i Frankrig, er Bordeaux city hjemsted for over 200.000 indbyggere. Det er hjemsted for en stor vinindustri og vin fair i verden. Bordeaux er også hjemsted for universitetet i Bordeaux.

Anvendt fysik Bordeaux - Tag din MSc i Bordeaux. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Anvendt fysik, Bordeaux Filter

Master i Fysisk-Kemi og Kemisk-Fysik (PCCP)

University of Bordeaux
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Dette internationale kandidatprogram fokuserer på de grundlæggende aspekter af fysisk kemi og fører derefter videre til specialiserede emner, så kandidater kan integreres inde ...

Læs mere