MASTERSTUDIES

Anvendt fysik i Frankrig - Anvendt fysik-uddannelser i Frankrig Anvendt fysik

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Anvendt fysik er studiet af banen, da den vedrører udvikling og udvidelse af praktiske anvendelser af den disciplin relateret til forskning, teknologi og samfundet som helhed. Blandt de brancher, at de studerende kan fokusere på omfatte informationsteknologi, fiberoptisk kommunikation, rumfart, mobiltelefoner, satellitter, mikrochips og halvledere.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Anvendt fysik i Frankrig - Tag din MSc i Frankrig. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Anvendt fysik, Frankrig Filter

European Master of Science i Kernfusion og Ingeniørfysik

Université de Lorraine
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Målet med kandidatuddannelsen er at give en højtstående multinationalt forskningsorienteret uddannelse inden for fusionsrelateret ingeniørfysik i tæt relation til partnernes f ...

Læs mere

Master i Fysisk-Kemi og Kemisk-Fysik (PCCP)

University of Bordeaux
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Dette internationale kandidatprogram fokuserer på de grundlæggende aspekter af fysisk kemi og fører derefter videre til specialiserede emner, så kandidater kan integreres inde ...

Læs mere