MASTERSTUDIES

Anvendt fysik i Rusland - Anvendt fysik-uddannelser i Rusland Anvendt fysik

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Anvendt fysik bruger videnskab i udvikling og udvidelse af praktiske anvendelser, der påvirker forskning, teknologi og samfund selv. Industries, som program kandidater kan vælge at fokusere på omfatter fiberoptik, satellitter, mikrochip teknologi, mobil telekommunikation, rumfart, halvledere, informationsteknologi og lasere.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Anvendt fysik i Rusland - Tag din MSc i Rusland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Anvendt fysik, Rusland Filter

Master of Science i fotonik og kvantematerialer

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Photonics og kvantematerialer er blandt de vigtigste områder inden for moderne videnskab og teknologi. Vores kandidatuddannelse program giver verdensklasse uddannelse og forsk ...

Læs mere