MASTERSTUDIES

Anvendt fysik Glasgow - Anvendt fysik-uddannelser i Glasgow Anvendt fysik, Glasgow

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Anvendt fysik bruger videnskab i udvikling og udvidelse af praktiske anvendelser, der påvirker forskning, teknologi og samfund selv. Industries, som program kandidater kan vælge at fokusere på omfatter fiberoptik, satellitter, mikrochip teknologi, mobil telekommunikation, rumfart, halvledere, informationsteknologi og lasere.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Glasgow er den største by i Skotland med en befolkning på omkring 600.000 i selve byen eller over 2 millioner, hvis de omkringliggende byer i Clydeside byområde der tages hensyn til.

Anvendt fysik Glasgow - Tag din MSc i Glasgow. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Anvendt fysik, Glasgow Filter

Msc anvendt fysik

University of Strathclyde: Faculty of Science
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette er en faglig kursus i anvendt fysik for alle med en baggrund i de fysiske videnskaber eller ingeniør.

Læs mere