MASTERSTUDIES

Anvendt fysik i Det Forenede Kongerige - Anvendt fysik-uddannelser i Det Forenede Kongerige Anvendt fysik

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Anvendt fysik er en gren af ​​fysikken, der fokuserer på at skabe og fremme af de praktiske anvendelser, der påvirker forskning og teknologi, og i sidste ende, samfund. Der er specialiseringer inden for fagområdet i brancher som halvledere, fiberoptik, informationsteknologi, lasere, mikrochips, mobil telekommunikation, satellitter og rumfart.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Anvendt fysik i Det Forenede Kongerige - Tag din MSc i Det Forenede Kongerige. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Anvendt fysik, Det Forenede Kongerige Filter

Msc anvendt fysik

University of Strathclyde: Faculty of Science
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette er en faglig kursus i anvendt fysik for alle med en baggrund i de fysiske videnskaber eller ingeniør.

Læs mere