$close

Filtre

Se resultater

Anvendt psykologi Guildford - Anvendt psykologi-uddannelser i Guildford Anvendt psykologi, Guildford

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har være… Læs mere

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Minimer
Læs mere om at studere i Storbritannien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University of Surrey
Guildford, Det Forenede Kongerige

Our School of Psychology etablerede den første kandidatuddannelse i miljøpsykologi i verden i 1973. Det er stadig kun en af få af dens type i verden.

Our School of Psychology etablerede den første kandidatuddannelse i miljøpsykologi i verden i 1973. Det er stadig kun en af få af dens type i verden. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet