MASTERSTUDIES

Arbejdssikkerhed og -sundhed Asien - Arbejdssikkerhed og -sundhed-programmer Arbejdssikkerhed og -sundhed Asien

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

For nuværende sikkerhedspersonale eller studerende interesseret i at forfølge en karriere inden for sikkerhed og sundhed, kan undersøgelsen af ​​arbejdsmiljø og sikkerhed være af interesse. Dette studieområde kan fokusere på at undervise i kriseforebyggelse og førstehjælp.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Arbejdssikkerhed og -sundhed Asien - Tag din Arbejdssikkerhed og -sundhed Asien. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Arbejdssikkerhed og -sundhed, Asien Filter

MSc i ledelse af arbejdsmiljø og sikkerhed

University of Nottingham Malaysia
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
English (UK)
på universitet

MSc Arbejdsmiljøledelse er et program for dem, der har interesse i styring af sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen. Programmet præsenterer sundheds- og sikkerhedsledelse ind ...

Læs mere

MSc i sundhed, sikkerhed og miljø

University of Tehran, Kish International Campus
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

MS.c. i HMS-uddannelsen giver eleverne en fleksibel, relevant og nuværende læseplan, der indeholder muligheder for studerende til at demonstrere en dybde og bred viden inden f ...

Læs mere