MASTERSTUDIES

Arbejdssikkerhed og -sundhed Nicosia - Arbejdssikkerhed og -sundhed-uddannelser i Nicosia Arbejdssikkerhed og -sundhed, Nicosia

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

 

De fleste lande har regulerende agenturer, der fremmer og håndhæver sikkerhedsstandarder for alle arbejdsforhold. Undersøgelsen af ​​arbejdsmiljø og sundhed satser sandsynligvis på at undervise eleverne om disse agenturer og deres godkendte arbejdspladspraksis gennem omfattende laboratoriebaseret træning.

Cypern, officielt Republikken Cypern er en ø land i den østlige Middelhav. Cypern er den tredjestørste og tredje mest folkerige ø i Middelhavet, og en medlemsstat i Den Europæiske Union.

Nicosia har en stor studerende samfund på grund af de mange universiteter og højere læreanstalter, der er placeret der. Den studerende kultur kan blive bemærket, så snart du lander i denne by, men alt i alt dens grund af uddannelse af høj kvalitet, der tilbydes af byens højere læreanstalter.

Arbejdssikkerhed og -sundhed Nicosia - Tag din MSc i Nicosia. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arbejdssikkerhed og -sundhed, Nicosia Filter

Master of Science i sikkerhed og sundhed

European University Cyprus
MSc
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i Occupational Safety and Health (MOSH) er en omfattende og dybtgående kursus omfatter forvaltning, økonomiske, juridiske og tekniske aspekter, der vedrøre ...

Læs mere