MASTERSTUDIES

Arbejdssikkerhed og -sundhed i Cypern - Arbejdssikkerhed og -sundhed-uddannelser i Cypern Arbejdssikkerhed og -sundhed

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Undersøgelsen af ​​arbejdsmiljø og sikkerhed kan dække emner om fælles arbejdspladsrelaterede bekymringer over medarbejderes velbefindende og førstehjælp. Ethvert program der dækker disse emner vil sandsynligvis adressere og overholde arbejdspladspraksis, der er godkendt af de lokale myndigheder.

Højere uddannelse i Cypern foregår i de fem fælles internationale sprog, nemlig engelsk, fransk, portugisisk, tyrkisk, græsk og kinesisk. Dette har løst spørgsmål om sproglige barrierer i disse højere læreanstalter muliggør endda internationale studerende til at søge landets videregående uddannelser.

Arbejdssikkerhed og -sundhed i Cypern - Tag din MSc i Cypern. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Arbejdssikkerhed og -sundhed, Cypern Filter

Master of Science i sikkerhed og sundhed

European University Cyprus
MSc
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i Occupational Safety and Health (MOSH) er en omfattende og dybtgående kursus omfatter forvaltning, økonomiske, juridiske og tekniske aspekter, der vedrøre ...

Læs mere