MASTERSTUDIES

Arbejdssikkerhed og -sundhed i Iran - Arbejdssikkerhed og -sundhed-uddannelser i Iran Arbejdssikkerhed og -sundhed

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

 

De fleste lande har regulerende agenturer, der fremmer og håndhæver sikkerhedsstandarder for alle arbejdsforhold. Undersøgelsen af ​​arbejdsmiljø og sundhed satser sandsynligvis på at undervise eleverne om disse agenturer og deres godkendte arbejdspladspraksis gennem omfattende laboratoriebaseret træning.

Iran eller Persien, officielt Den Islamiske Republik Iran, er et land i det vestlige Asien. Iran er omgivet mod nord af Armenien, Aserbajdsjan og Turkmenistan.Ifølge Webometrics Ranking of World Universities, er de top-ranking universiteter i landet universitetet i Teheran (468. verdensplan),

Arbejdssikkerhed og -sundhed i Iran - Tag din MSc i Iran. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Arbejdssikkerhed og -sundhed, Iran Filter

MSc i sundhed, sikkerhed og miljø

University of Tehran, Kish International Campus
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

MS.c. i HMS-uddannelsen giver eleverne en fleksibel, relevant og nuværende læseplan, der indeholder muligheder for studerende til at demonstrere en dybde og bred viden inden f ...

Læs mere