MASTERSTUDIES

Arbejdssikkerhed og -sundhed Nordamerika - Arbejdssikkerhed og -sundhed-programmer Arbejdssikkerhed og -sundhed Nordamerika

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

For nuværende sikkerhedspersonale eller studerende interesseret i at forfølge en karriere inden for sikkerhed og sundhed, kan undersøgelsen af ​​arbejdsmiljø og sikkerhed være af interesse. Dette studieområde kan fokusere på at undervise i kriseforebyggelse og førstehjælp.

Spanning 23 lande, Nordamerika er kontinent fyldt med pædagogiske muligheder. Studerende har mulighed for at lære flere sprog og udvikle en forståelse af vidt forskellige kulturer.

Arbejdssikkerhed og -sundhed Nordamerika - Tag din Arbejdssikkerhed og -sundhed Nordamerika. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

5 Resultater i Arbejdssikkerhed og -sundhed, Nordamerika Filter

Master of Science i Occupational Safety Management

Embry Riddle Aeronautical University
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
01 Jun 2021
Engelsk
på universitet
Online

Uanset om du ønsker at fremme din nuværende position eller søger en karriereændring, kan Embry-Riddle's Master of Science i Occupational Safety Management forberede dig til at ...

Læs mere

Master of Science (ms) i industriel hygiejne

Montana Tech
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Industrielle Tandplejere er ansvarlige for foregribelse, anerkendelse, evaluering og kontrol af arbejdspladsen miljømæssige faktorer, der kan påvirke sundheden, komfort eller ...

Læs mere

Ms i sikkerhed videnskab

Embry Riddle Aeronautical University
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Master of Science i Safety Science (MS-SS) grad program er designet til at give de studerende en praktisk studieforløb i luftfartssikkerheden samt sundhed og sikkerhed.

Læs mere

Master of Science in Occupational Safety and Health

Southeastern Oklahoma State University & John Massey School of Business
MSc
Sep 2021
på universitet

Arbejdsmiljøuddannede dedikerer deres liv til at redde andre og sikre, at alle går hjem til deres kære hver dag. Det er ikke kun en karriere. Det er et kald.

Læs mere

Master of Science i sikkerhedsvidenskab

Embry Riddle Aeronautical University
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
01 Jun 2021
Engelsk
på universitet

Master of Science in Safety Science-programmet på Embry-Riddle's Prescott Campus giver eleverne tekniske færdigheder og praktisk erfaring og udstyrer dem til at imødekomme bra ...

Læs mere