MASTERSTUDIES

Arbejdssikkerhed og -sundhed Stockholm - Arbejdssikkerhed og -sundhed-uddannelser i Stockholm Arbejdssikkerhed og -sundhed, Stockholm

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

 

De fleste lande har regulerende agenturer, der fremmer og håndhæver sikkerhedsstandarder for alle arbejdsforhold. Undersøgelsen af ​​arbejdsmiljø og sundhed satser sandsynligvis på at undervise eleverne om disse agenturer og deres godkendte arbejdspladspraksis gennem omfattende laboratoriebaseret træning.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Som den største by i Sverige, Stockholm har over 1,3 millioner mennesker i byområdet. Byen består af flere øer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og højere læreanstalter.

Arbejdssikkerhed og -sundhed Stockholm - Tag din MSc i Stockholm. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arbejdssikkerhed og -sundhed, Stockholm Filter

Master i teknologi, arbejde og sundhed

KTH Royal Institute of Technology
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Funktionelle og veldesignede arbejdssystemer, organisationer og arbejdsmiljøer er afgørende for et sundt og produktivt arbejdsliv, og fagfolk med viden inden for proaktiv arbe ...

Læs mere