MASTERSTUDIES

Arbejdssikkerhed og -sundhed i Sverige - Arbejdssikkerhed og -sundhed-uddannelser i Sverige Arbejdssikkerhed og -sundhed

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

For nuværende sikkerhedspersonale eller studerende interesseret i at forfølge en karriere inden for sikkerhed og sundhed, kan undersøgelsen af ​​arbejdsmiljø og sikkerhed være af interesse. Dette studieområde kan fokusere på at undervise i kriseforebyggelse og førstehjælp.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Arbejdssikkerhed og -sundhed i Sverige - Tag din MSc i Sverige. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Arbejdssikkerhed og -sundhed, Sverige Filter

Master i teknologi, arbejde og sundhed

KTH Royal Institute of Technology
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Funktionelle og veldesignede arbejdssystemer, organisationer og arbejdsmiljøer er afgørende for et sundt og produktivt arbejdsliv, og fagfolk med viden inden for proaktiv arbe ...

Læs mere