MASTERSTUDIES

Arbejdssikkerhed og -sundhed Manchester - Arbejdssikkerhed og -sundhed-uddannelser i Manchester Arbejdssikkerhed og -sundhed, Manchester

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Undersøgelsen af ​​arbejdsmiljø og sikkerhed kan dække emner om fælles arbejdspladsrelaterede bekymringer over medarbejderes velbefindende og førstehjælp. Ethvert program der dækker disse emner vil sandsynligvis adressere og overholde arbejdspladspraksis, der er godkendt af de lokale myndigheder.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Manchester er kendt for sin arkitektur og har Storbritanniens næststørste byområde, 5 gange større end selve byen. Der er kun tre universiteter, men de har i alt 73 tusinde studerende.

Arbejdssikkerhed og -sundhed Manchester - Tag din MSc i Manchester. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arbejdssikkerhed og -sundhed, Manchester Filter

MSc Erhvervssikkerhed, sundhed og miljø

Manchester Metropolitan University
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

På dette kursus vil du udforske de videnskabelige, sundhedsmæssige og psykosociale faktorer, der påvirker sundhed og sikkerhed i det 21. århundrede. Du studerer aktuelle og ny ...

Læs mere