MASTERSTUDIES

Arbejdssikkerhed og -sundhed i USA - Arbejdssikkerhed og -sundhed-uddannelser i USA Arbejdssikkerhed og -sundhed

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Undersøgelsen af ​​arbejdsmiljø og sikkerhed kan dække emner om fælles arbejdspladsrelaterede bekymringer over medarbejderes velbefindende og førstehjælp. Ethvert program der dækker disse emner vil sandsynligvis adressere og overholde arbejdspladspraksis, der er godkendt af de lokale myndigheder.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Arbejdssikkerhed og -sundhed i USA - Tag din MSc i USA. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

3 Resultater i Arbejdssikkerhed og -sundhed, USA Filter

Master of Science (ms) i industriel hygiejne

Montana Tech
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Industrielle Tandplejere er ansvarlige for foregribelse, anerkendelse, evaluering og kontrol af arbejdspladsen miljømæssige faktorer, der kan påvirke sundheden, komfort eller ...

Læs mere

Ms i sikkerhed videnskab

Embry Riddle Aeronautical University
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Master of Science i Safety Science (MS-SS) grad program er designet til at give de studerende en praktisk studieforløb i luftfartssikkerheden samt sundhed og sikkerhed.

Læs mere

Master of Science in Occupational Safety and Health

Southeastern Oklahoma State University & John Massey School of Business
MSc
Sep 2021
på universitet

Arbejdsmiljøuddannede dedikerer deres liv til at redde andre og sikre, at alle går hjem til deres kære hver dag. Det er ikke kun en karriere. Det er et kald.

Læs mere