close

Filtre

Se resultater

Arkitekturteknologi i Belgien - Arkitekturteknologi-uddannelser i Belgien Arkitekturteknologi

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere Architectural Engineering er et felt, der primært fokuserer på strukturelle integritet og sikkerhed af bygninger. I et program for dette… Læs mere

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere

Architectural Engineering er et felt, der primært fokuserer på strukturelle integritet og sikkerhed af bygninger. I et program for dette område, kan eleverne lære om elektriske systemer, akustik, mekaniske aspekter af arkitektur, og byggeteknologi.

Belgien tilbyder en markedsorienteret højere niveau uddannelse, der er baseret på færdigheder og innovation. Landets 's videregående uddannelsesinstitutioner tilbyder en interaktiv samtidig forskningsorienteret universitetsuddannelse før tiltrædelsen af ​​arbejdsmarkedet.

Arkitekturteknologi i Belgien - Tag din MSc i Belgien. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Vrije Universiteit Brussel
Bruxelles, Belgien

Master of Science i Arkitektur træner designere til at realisere synergien mellem ingeniør og arkitektur discipliner.

Master of Science i Arkitektur træner designere til at realisere synergien mellem ingeniør og arkitektur discipliner. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
20 Sep 2021
31 Mar 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her