MASTERSTUDIES

Arkitekturteknologi Europa - Arkitekturteknologi-programmer Arkitekturteknologi Europa

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Studerende med interesse for de tekniske aspekter af byggeriet kan overveje at studere arkitektonisk ingeniørarbejde. Denne type program normalt lærer eleverne de nødvendige færdigheder til at designe og overvåge den strukturelle integritet og forskellige andre interne systemer i bygninger.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Arkitekturteknologi Europa - Tag din Arkitekturteknologi Europa. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Arkitekturteknologi, Europa Filter

MSc Arkitektonik: Miljødesign

University of Bath
MSc
21 Sep 2020
<
Fuldtid
30 Jun 2020
Engelsk
på universitet

Udvikle færdighederne til at blive specialist i miljødesign og skabe bygninger, der kombinerer bæredygtighed med en behagelig livsstil. Vores kursus samler arkitektonisk desig ...

Læs mere

Master i Videnskab i Arkitektonik

Vrije Universiteit Brussel
MSc
14 Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
31 Aug 2020
Engelsk
på universitet

Master of Science i Arkitektur træner designere til at realisere synergien mellem ingeniør og arkitektur discipliner.

Læs mere

Civilingeniør i byggeri og arkitektonisk teknik

Politecnico di Milano
MSc
Okt 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Masteruddannelsen i byggeri og arkitektonisk teknik forbereder en senior byggingeniør med tværfaglig videnskabelig og teknisk baggrund og færdigheder, der er egnet til at arbe ...

Læs mere