MASTERSTUDIES

Arkitekturteknologi Nordamerika - Arkitekturteknologi-programmer Arkitekturteknologi Nordamerika

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Architectural Engineering er et felt, der primært fokuserer på strukturelle integritet og sikkerhed af bygninger. I et program for dette område, kan eleverne lære om elektriske systemer, akustik, mekaniske aspekter af arkitektur, og byggeteknologi.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Arkitekturteknologi Nordamerika - Tag din Arkitekturteknologi Nordamerika. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitekturteknologi, Nordamerika Filter

MSc Architectural Engineering

Milwaukee School of Engineering (MSOE)
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Nå det næste niveau af ekspertise med en kandidatgrad i arkitektonisk teknik. Du vil nyde praktisk planlægning og en-til-en interaktion med ekspertfakultet, der bringer deres ...

Læs mere