MASTERSTUDIES

Arkitekturteknologi Stockholm - Arkitekturteknologi-uddannelser i Stockholm Arkitekturteknologi, Stockholm

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Studerende med interesse for de tekniske aspekter af byggeriet kan overveje at studere arkitektonisk ingeniørarbejde. Denne type program normalt lærer eleverne de nødvendige færdigheder til at designe og overvåge den strukturelle integritet og forskellige andre interne systemer i bygninger.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Som den største by i Sverige, Stockholm har over 1,3 millioner mennesker i byområdet. Byen består af flere øer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og højere læreanstalter.

Arkitekturteknologi Stockholm - Tag din MSc i Stockholm. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitekturteknologi, Stockholm Filter

Kandidatuddannelse inden for byggeri og arkitektur

KTH Royal Institute of Technology
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i civil- og arkitekturteknik træner studerende i design og også i, hvordan vi bygger vores fremtidige hjem og infrastruktur samt veje, broer eller tunneler ...

Læs mere