MASTERSTUDIES

Arkitekturteknologi Guildford - Arkitekturteknologi-uddannelser i Guildford Arkitekturteknologi, Guildford

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Architectural Engineering er et felt, der primært fokuserer på strukturelle integritet og sikkerhed af bygninger. I et program for dette område, kan eleverne lære om elektriske systemer, akustik, mekaniske aspekter af arkitektur, og byggeteknologi.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Arkitekturteknologi Guildford - Tag din MSc i Guildford. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitekturteknologi, Guildford Filter

MSc Bridge Engineering

University of Surrey
MSc
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Vores Bridge Engineering MSc er det eneste MSc-program i dette område i Europa og et af de meget få rundt omkring i verden. Vores fuldt akkrediterede kandidatuddannelse kører ...

Læs mere