MASTERSTUDIES

Arkitekturteknologi i USA - Arkitekturteknologi-uddannelser i USA Arkitekturteknologi

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Studerende med interesse for de tekniske aspekter af byggeriet kan overveje at studere arkitektonisk ingeniørarbejde. Denne type program normalt lærer eleverne de nødvendige færdigheder til at designe og overvåge den strukturelle integritet og forskellige andre interne systemer i bygninger.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Arkitekturteknologi i USA - Tag din MSc i USA. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Arkitekturteknologi, USA Filter

MSc Architectural Engineering

Milwaukee School of Engineering (MSOE)
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Nå det næste niveau af ekspertise med en kandidatgrad i arkitektonisk teknik. Du vil nyde praktisk planlægning og en-til-en interaktion med ekspertfakultet, der bringer deres ...

Læs mere