MASTERSTUDIES

Arkitekturteknologi-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

I det stærkt konkurrenceprægede jobmarked i dag, hver fordel tæller. Det er, hvad der gør at studere en Master of Science (MSc) så tiltrækkende for mange mennesker. Denne grad tager omkring en til to år at gennemføre og kandidater forlader med både praktiske færdigheder og teoretisk viden, som vil hjælpe dem udmærke sig i deres karriere.

Hvad er en MSc i Architectural Engineering? Dette program lærer eleverne, hvordan at anvende teknisk praksis og teknologier til design og opførelse af bygninger og andre strukturer. Flere og flere, disse grader fokus på bæredygtighed og langsigtede omkostningseffektivitet versus kortsigtet gevinst. Kursusaktiviteter kan omfatte klasser på belysning og elektriske tjenester, vand og affaldshåndtering, ventilation og air-condition, akustik, bærende konstruktioner, projektledelse, og kontrakter og indkøb.

Denne kandidatuddannelse giver en bred forståelse af byggebranchen og byggeri, forlader kandidater er klar til at træde direkte ind i topstillinger inden for området. De fleste programmer lægge stor vægt på grønne løsninger og nye teknologier, forbereder eleverne til at tilpasse sig løbende ændringer i branchen.

Hvordan og hvor du studere din kandidatgrad i bygningsdesign vil påvirke programmet omkostninger. Priserne varierer fra land til land, skole til skole, og på varigheden af ​​kurset. Kontakt indlæggelser kontor universitet eller college efter eget valg for mere information.

Byggebranchen er meget konkurrencepræget; Men jo mere uddannelse og erfaring, du har, jo bedre vil du retfærdig, når det drejer sig tid til at indsende en ansøgning. Kandidater med en MSc i Architectural Engineering ofte finde arbejde som arkitektoniske ingeniører til både statslige enheder og virksomheder i den private sektor.De kan arbejde som design konsulenter, byggeri projektledere og produkt- eller udviklingsingeniører, blandt andre positioner.

Indstillinger findes for at studere denne Master of Science fuld tid eller deltid. Nogle skoler tilbyder nu online grad muligheder, der tillader øget fleksibilitet for folk, der i øjeblikket er ansat eller har brug for at balancere andre personlige forpligtelser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

5 Resultater i Arkitekturteknologi Filter

MSc Arkitektonik: Miljødesign

University of Bath
MSc
21 Sep 2020
<
Fuldtid
30 Jun 2020
Engelsk
på universitet

Udvikle færdighederne til at blive specialist i miljødesign og skabe bygninger, der kombinerer bæredygtighed med en behagelig livsstil. Vores kursus samler arkitektonisk desig ...

Læs mere

Master i Videnskab i Arkitektonik

UAEU United Arab Emirates University
MSc
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
31 Okt 2020
Engelsk
på universitet

Afdelingen for arkitekturteknik tilbyder en kandidatgrad i arkitektonik til studerende med interesse i design, konstruktion og drift af højtydende bygget miljø. MSc-graden for ...

Læs mere

Master i Videnskab i Arkitektonik

Vrije Universiteit Brussel
MSc
14 Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
31 Aug 2020
Engelsk
på universitet

Master of Science i Arkitektur træner designere til at realisere synergien mellem ingeniør og arkitektur discipliner.

Læs mere

Civilingeniør i byggeri og arkitektonisk teknik

Politecnico di Milano
MSc
Okt 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Masteruddannelsen i byggeri og arkitektonisk teknik forbereder en senior byggingeniør med tværfaglig videnskabelig og teknisk baggrund og færdigheder, der er egnet til at arbe ...

Læs mere

MSc Architectural Engineering

Milwaukee School of Engineering (MSOE)
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Nå det næste niveau af ekspertise med en kandidatgrad i arkitektonisk teknik. Du vil nyde praktisk planlægning og en-til-en interaktion med ekspertfakultet, der bringer deres ...

Læs mere