MSc Queensland - MSc programmer i Queensland - MSc Queensland

MSc Queensland - MSc programmer i Queensland - MSc Queensland

Kandidat

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Queensland er et hjem for mange Australien universiteter. De største og højest rangerede universiteter i verden som The University of Queensland og James Cook University opererer på dette område.

MSc Queensland - Tag din MSc i Queensland. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Science Forskning (mscr)

University of Southern Queensland (USQ)
på universitet Fuldtid Deltid 3 semestre February 2018 Australien Toowoomba Springfield Australien Online + 3 mere

Master of Science (forskning) giver dig de færdigheder og muligheder, du har brug for at fremme din karriere i dit valgte videnskab forskningsområde. [+]

Gør din forskning karriere

Den Master of Science (forskning) giver dig de færdigheder og muligheder, du har brug for at fremme din karriere i dit valgte videnskab forskningsområde. I denne grad, meget motiveret og højt kvalificerede studerende forpligter avancerede studier til at producere en forskningsbaseret afhandling, som vil hjælpe dig med at udvikle dine forskning færdigheder i et specialiseret område af viden og gå videre med din forskning karriere.

Inden for denne grad vil du have valget mellem tre specialer "for at fokusere dine forskningsundersøgelser. De omfatter:

Anvendt Forskning Advanced Research Psykologi Forskning

I denne grad finder du vægt på at være på udvikling af viden og færdigheder, så du kan foretage uafhængig forskning og professionel praksis i dit valgte område. Det Master of Science (forskning) (Anvendt Forskning) giver dig de værktøjer og muligheder, du har brug for at fremme din karriere i dit valgte videnskab forskningsfelt. I denne grad, meget motiveret og højt kvalificerede studerende forpligter avancerede studier til at producere en forskningsbaseret afhandling, som vil hjælpe dig med at udvikle dine forskning færdigheder i et specialiseret område af viden og gå videre med din karriere.... [-]