MASTERSTUDIES

Autoteknologi Asien - Autoteknologi-programmer Autoteknologi Asien

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Studerende i bilindustrien ingeniøruddannelser kan forberede sig på en række forskellige karrierer inden for området. Mange program kandidater finde stillinger på forskellige niveauer i produktion, post-produktion, industriel forarbejdning, bildesign og forskning og design.

Asien er verdens 's største og mest folkerige kontinent, som ligger primært i de østlige og nordlige halvkugle. Det dækker 8,7% af jordens 's samlede areal og består 30% af sit areal.

Autoteknologi Asien - Tag din Autoteknologi Asien. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Autoteknologi, Asien Filter

Master of Science i transportteknik og -planlægning

-
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
18 måneder
29 Jul 2021
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Kandidatuddannelsen "Transportteknik og planlægning" er rettet mod uddannelse af højt kvalificeret senior menneskelig kapital til Kasakhstan inden for transportområdet.

Læs mere

Master of Science i jernbane, transport og logistik

Technische Universität München Asia (TUM Asia)
MSc
<
Fuldtid
<
24 måneder
Engelsk
på universitet

TUM Asia Master of Science i jernbane, transport og logistik udnævnt af Technische Universität München (TUM) søger at udvikle ingeniører og ledere, der er i stand til at løse ...

Læs mere